Casual Curls // HH Simonsen ROD VS10

Endelig i DK | Carmex Original Stick

Carmex Original Stick, carmex, carmex lip balm, lip balm, læbepomade, solfaktor, spf15, læbepomade med solfaktor, budgetvenlig, lip balm, matas, danmark, dk, nyhed, camilla nørgaard camilla nørgaard christensen, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, bloggers delightDer er gode nyheder til alle Carmex fans! Nu er stift-varianten nemlig kommet til Danmark. Hvis man ikke kan lide at få fingrene i krukken, er Original Stick et oplagt valg. Foruden tuben er den min personlige favorit, for jeg synes også, det er langt mere praktisk. Jeg er jo sådan en, der altid har en læbepomade med på farten, og når man er på farten halvdelen af sin dag, må det helst godt være netop en tube eller en stift.

Stiften indeholder solfaktor 15 og kan erhverves for cirka 40 kroner.

Carmex Original Stick, carmex, carmex lip balm, lip balm, læbepomade, solfaktor, spf15, læbepomade med solfaktor, budgetvenlig, lip balm, matas, danmark, dk, nyhed, camilla nørgaard camilla nørgaard christensen, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, bloggers delightJeg har været kæmpe fan af Carmex lige siden jeg prøvede deres læbepomade for første gang. Det er virkelig en læbepomade, som mine sarte læber sætter pris på! Så selv om designet ikke er så fashion (egentlig synes jeg det er ret fedt, at de holder ved den emballage og farveskala!), er Carmex stadig på min top 3. Den gør bare lige, hvad den skal – uden at man på nogen måde skal gå på kompromis med budgettet!


Har vi nogle fellow Carmex-fans derude?

2 kommentarer

  • Hvis du har sarte læber, så ville jeg holde mig fra Carmex. Prøv at google Carmex og allergi, af samme årsag er jeg stoppet med at bruge den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for tippet – det er nu ikke noget, jeg er plaget af overhovedet, og da det er en af de læbepomader, der fungerer bedst for mig, ser jeg ingen grund til at stoppe med at bruge den lige nu :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual Curls // HH Simonsen ROD VS10