Winter saviors // Dry skin essentials

Elizabeth Arden nyheder og I ♥ EIGHT HOUR – Limited Edition

bblogger, bbloggers, beauty, beauty blog, beauty blogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeupblog, caroline overgaard, elizabeth arden makeup, elizabeth arden beauty, i love eight hour limited edition

Elizabeth Ardens Eight Hour Cream Skin Protectant minder mig i den grad om min barndom. Da jeg var lille havde jeg tendens til enormt tørre læber (som jeg stadig kan være plaget af en gang imellem) og fik smurt denne her på læberne, når det var kritisk. Duften er ikke alles kop te, men for mig er den helt nostalgisk og tager mig tilbage til barndommen; jeg ELSKER den! Eight Hour Cream har mere end 130 skønhedspriser bag sig fra berømtheder, makeupartister og skønhedsentusiaster, og netop af den grund har Elizabeth Arden skabt en super fin limited edition :)

Det er ikke kun sprukne læber, Eight Hour Cream hjælper – her er listet nogle af dens fantastiske egenskaber:

Fugter og beskytter huden

Lindrer irritation

Plejer mindre brandsår

Blødgør hårspidserne

Former brynene

Blødgør tørre hænder

Hightlighter kinderne

Blødgør neglebånd og negle

Jeg har f.eks. brugt den som en naturlig highlighter på kindbenene, som ser SÅ fint og naturligt ud. Perfekt hvis man er lidt bange for for meget shimmer i ansigtet :)

Denne limited edition kommer til at ligge til en pris af 300 kr og kan fås i butikkerne fra i morgen, den 26. september!

ardenbeauty_02

Nu springer vi lidt over i noget andet, farver! Elizabeth Arden introducerer nemlig deres Liquid Color Collection, og jeg siger jer, at den er fin!

Elizabeth Arden er helt sikkert med denne kollektion up to date med de nye beauty tendenser. Jeg har prøvet produkterne og vil sige, at jeg helt sikkert synes, denleverer varen! De er perfekt pigmenterede og holder rigtig fint.

Liquid Color Bold Liquid Lipstick 

Det her er et rigtig godt produkt til alle læbestiftjunkier derude! Det er basically en liquid lipstick, som er utrolig cremet og nem at smøre ud på læberne med applikatoren. Produktet kommer i otte forskellige nuancer: “Extreme Pink”, “Daring Beige”, “Luscious Rasberry”, “Pink Lover”, “Fried Red”, “Fearless Red”, “Passionate Peach” og “Seductive Magenta”. Jeg har været så heldig at få fingrene i “Extreme Pink” og “Fried Red” som I kan se ovenover :)

Beautiful Color Bold Defining 24HR Liquid Eye Liner

Jeg har endnu ikke prøvet disse eyeliners på øjet, men på hånden ser de SÅ fine ud (se billedet nedenfor). Produktet har en meget spids applikator, hvilket gør det nemt at lave en fin, tynd streg over øjet. Den er både vandfast og hurtigtørrende, så man skal ikke være nervøs for at ende med pandaøjne i løbet af dagen:) Den flydende liner kommer i fem forskellige nuancer: “Dark Valentine”, Gilded Brown”, “Electric Blue”, Mystic Green” og “Plum Desire”. Som I kan se på overstående billede har jeg fået fingrene i den smukke blå farve og en almindelig sort. Jeg har længe villet have fat i en blå liquid liner, så da jeg så denne her, blev jeg helt vildt begejstret! Jeg har planer om at lave en winged liner med den, på med en masse mascara og så er den hjemme. Perfekt til en night out, hvor man gerne vil prøve noget andet end den sædvanlige sorte :)

ardenbeauty_06

ardenbeauty_03

Beautiful Color Bold Illuminating Liquid Highlighter 

Jeg elsker en fin highlighter på kindbenene, og denne her er altså ingen undtagelse. Hold nu op, hvor er den fin. Denne highlighter passer til alle hudtoner og -typer, og pga. den flydende konsistens er det et fantastisk produkt, som kan bruges på mange forskellige måder. Du kan duppe den på kindbenene, blande lidt i din dagcreme for et mere glødende look eller måske bruge den i øjenkrogen – ja, der er mange muligheder :)

Sidst men ikke mindst er der denne fine læbepalette, også fra deres limited collection. Denne her palette er perfekt at have med on the go, hvis du lige pludselig trænger til at smække en rød læbe på inden en aften i byen eller hvad det nu måtte være! Produkterne heri er ikke specielt pigmenteret, men kan dog bygges op. Jeg synes dog, at de ser super fine ud bare duppet på læberne. Det ligner at man har gjort lidt ud af det, men ikke for meget. Derudover har de den helt samme duft som Eight Hour Cream :)

Mange af de her produkter skal direkte ned i min hverdagsmakeup pung, jeg er helt pjattet med dem!

– Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter saviors // Dry skin essentials