2017 faves // perfume

Elixir Jeunesse

Elixir Jeunesse, yves rocher, anti-pollution, repair, hudpleje, skincare, ung hud, byliv, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, frisk hud, glød, bloggers delight, dk

Hvis du er fan af Yves Rocher har du måske opdaget en af deres nyere lanceringer – Elixir Jeunesse. 

Elixir Jeunesse er en hudplejeserie, der der både reparerer og beskytter mod forurening. Et ret godt udgangspunkt for os bypiger, ik’? Serien egner sig især til moden hud, men jeg selv er faktisk blevet ret glad for anti-age hudpleje. Jeg er 24 år og har ikke en eneste rynke, men jeg er begyndt at synes, at anti-age hudpleje i høj grad kan “mætte” min hud bedre – den bliver ligesom lidt mere plump. Og hey, så skader det jo aldrig at forebygge!

Hvordan virker Elixir Jeunesse?

Forurening, UV-stråler, træthed og stress er blandt de faktorer, der kan fremskynde hudens ældning. Produkterne her bygger på et koncentreret ekstrakt af aphloia og bekæmper netop disse negative effekter.

Aphloia?

Aphloia er en busk, som vokser i Madagaskars højland og siges at have reparerende og beskyttende egenskaber. Den har en enestående evne til at reparere sin egen bark, og i sine blade lagrer den et naturligt molekyle, som giver den effektiv beskyttelse mod ydre angreb. Yves Rochers forskere har formået at skabe en ultrakoncentreret ekstrakt med dette aktive molekyle, og den tilfører – ifølge Yves Rocher selv – huden al den kraft, der findes i denne Aphloia-planten.

Jeg kan godt lide idéen om, at man tager noget naturligt og inspireres af dets egenskaber ude i naturen – i mit hoved giver det ret god mening, at man så kan overføre de egenskaber til effektive hudplejeprodukter.

At Yves Rocher netop går så meget op i naturen og bæredygtighed gør serier som denne endnu mere tiltalende – i hvert fald for mit vedkommende! Find hele Elixir Jeunesse-serien her.

2 kommentarer

 • Tina

  Jeg er enig at bruge naturlige ingredienser virker fornuftigt og gavnligt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja – hvis det virker godt på både huden, samvittigheden og naturen, ser jeg ingen grund til at lade være ;-)

   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 faves // perfume