Favoritter i oktober

Ebay tip: De fineste scrunchies til 7 kroner

Scrunchies fra Ebay

Nogle mener, at det der med Ebay lidt er en kunst at mestre. I virkeligheden går det bare ud på at vide, hvad man skal søge efter og have en god portion tålmodighed – for der er meget ubrugeligt imellem. Personligt kan jeg godt lide at sidde og nørde Ebay, når jeg ikke har andet på programmet, så jeg kan godt finde frem til nogle ret gode fund engang imellem. Senest har jeg fået disse fine scrunchies ind ad døren. Dem har jeg givet 7 kroner for stykket.

Jeg har svært ved at forstå, hvordan man herhjemme kan sælge scrunchies for helt op til omkring de 75 kroner. Helt ærligt – det er en hårelastik med stof omkring! Det er simpelthen unfair. Men jeg elsker scrunchies og hvad de kan gøre for en knold eller hestehale, så jeg tyer til Ebay.

Alle disse scrunchies er købt fra samme sælger og salgsopslag – så det er dejligt nemt! Du smider bare de farver og mønstre i kurven, som du vil have, venter en måneds tid, og så har du dem! 😉

Du finder de fine scrunchies lige her.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til at handle på Ebay, så smid endelig en kommentar nedenfor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i oktober