Test af brow pomades

Favoritter i oktober

Mine skønhedsfavoritter i oktober

Ahh, oktober … en af mine yndlingsmåneder. Bladene falder, det er sweater weather, og kulden er stadig til at holde ud. Det er bare noget særligt ❤️ Her er mine favoritter den seneste måned.

Mine skønhedsfavoritter i oktober

Hårklinikken Hair Mask

Vejl. udsalgspris 298 DKK
Hårklinikken er et mærke, jeg har fået øjnene op for den seneste tid. De udretter simpelthen nogle fantastiske resultater med de behandlinger, de laver på deres klinikker! Og så må deres produkter jo også være noget værd, ikke? Jeg har i hvert fald været glad for deres hårmaske, som er lavet på quinoa, hørfrø, olivenolie, avocadoolie og ekstrakter fra planter og blomster. Den er perfekt til tørt og skadet hår (hej!) og tilfører intens fugt samtidig med, at den forbedrer hårets elasticitet. Det her er en af de hårmasker, hvor jeg virkelig kan mærke dens effekt efter brug, hvor mit hår er så lækkert blødt.

Anastasia Dipbrow Pomade “Taupe”

Vejl. udsalgspris 225 DKK
Jeg behøver ikke gå i dybden med den her, for du kan læse mere om den – og tre andre brow pomades – i mit sidste indlæg. Det er klart min favorit af de brow pomades, jeg har prøvet indtil videre, og farven er spot on!

N.C.P. Olfactives “301 Jasmine & Sandalwood” edp

Vejl. udsalgspris 495 DKK for 50 ml
NCP er en parfumeserie, der netop er blevet lanceret i Danmark. Lige nu forhandles mærket udelukkende af Magasin. Jeg fortæller snart meget mere om det spændende, nye parfumebrand, men lige nu nøjes jeg med en af mine favoritdufte derfra: 301 Jasmine & Sandalwood. Det er en skøn, frisk og feminin duft, og NCP har altså virkelig styr på det. Jeg glæder mig til at fortælle mere om brandet!

Mine skønhedsfavoritter i oktober

Benefit Hoola Bronzer

Vejl. udsalgspris 265 DKK
Det er ikke uden grund, at denne bronzer nærmest har opnået kultstatus – og selv om den har været på markedet i mange år, er det stadig en bestseller. Det er den perfekte matte bronzer!

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Vejl. udsalgspris 495 DKK – fundet til 436 DKK hos Lookfantastic
Det kan godt være, denne her maske ikke ligefrem er billig – men jeg kunne sagtens selv finde på at købe den, når jeg har brugt dette presseeksemplar op! Den kan virkelig noget. Jeg masserer den ind i huden og lader den derefter sidde i cirka 5 minutter. Med AHA som hovedingrediens er den helt fantastisk til at hjælpe af med døde hudceller og give en frisk glød. En virkelig effektiv exfoliering.

Youngblood Mineral Radiance “Sundance”*

Vejl. udsalgspris 425 kroner – spar 25% på Nicehair lige nu
Jeg har kun lige fået fingrene i den her for et par uger siden, men jeg har brugt den stort set hver dag siden. Jeg bruger den for det meste som det eneste ud over min foundation, hvor den giver min hud en helt perfekt glød. Nice and easy! Youngblood er desuden et oplagt valg til dem med sart hud, så der kan jeg også varmt anbefale den.


Hvad har været dine favoritprodukter i oktober?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af brow pomades