Lee Stafford CoCo LoCo

Din nye basefavorit: Sephora Beauty Amplifier Perfecting Glow Primer

dsc026621

På det sidste har jeg været rigtig glad for at holde min makeup fin og naturlig, men lidt hjælp vil jeg altid gerne have. Derfor har jeg været rigtig glad for at bruge et forholdsvist nyt produkt fra Sephoras egen linje, nemlig Perfecting Glow Primer fra Beauty Amplifier-serien. Det er et let blødgørende baseprodukt, der i første omgang er hvidt, men som indeholder en helt masse bittesmå kugler (kan måske anes på billedet), der går ind og blander sig med hudens egen pigment. Og Vupti! Frisk, ensartet hud i et snuptag!

Nogle gange bruger jeg produktet alene, andre gange under foundation, afhængigt af min huds egen tilstand. Under alle omstændigheder er det et perfekt baseprodukt og helt sikkert noget, som jeg vil anbefale som en fast del af din makeuprutine! Der er ikke noget som budgetvenlige vidundere ;-)

 

Rigtig dejlig dag til jer <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lee Stafford CoCo LoCo