Når det skal gå lidt stærkt...

Lee Stafford CoCo LoCo

lee stafford, lee stafford hårpleje, lee stafford haircare, lee stafford coco loco, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

I dag skal det handle lidt om Lee Stafford deres CoCo LoCo serie! På overstående billede kan I se, at jeg har modtaget tre produkter: hårspray, mousse og tørshampoo.

CoCo LoCo Dry Shampoo 119 DKK 

Det her er faktisk det eneste produkt jeg har har prøvet fra serien, men det her er altså en ret god tørshampoo! Jeg er lidt afhængig af tørshampoo, da jeg træner fire gange om ugen og simpelthen nægter at vaske mit hår så tit! Så er tørshampoo altså min bedste ven. Denne her har en let sprayformel, modvirker fedtet hovedbund (et must), forfrisker og forlænger tiden mellem hver hårvask og derudover dufter den skønt af kokos. Man får helt lyst til at tage på ferie ;)

CoCo LoCo Hairspray 129 DKK

Denne hårspray har til formål at give et fast hold til ens frisure, er langtidsholdbar, efterlader ingen stivhed i håret. Den glæder jeg mig altså til at tage i brug :)

CoCo LoCo Mousse 129 DKK 

Det er ikke ofte at jeg bruger mousse i mit hår, men hvis jeg har en fest eller et arrangement og jeg gerne vil have lækre hollywoodkrøller, benytter jeg mig storset altid af en mousse. Denne her har til formål at give fylde og volumen under føntørring, klistrer og stivner ikke og kan faktisk også tilføres i tørt hår for ekstra volumen. Spændende!

Kærligst,
Caro

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det skal gå lidt stærkt...