Giveaway: Vind tre valgfrie produkter fra IdHAIR

Min yndlingsfoundation

Nars Natural Radiant Foundation, Nars, Nars Natural Radiant Longwear Foundation, Nars Natural Radiant, Nars foundation, foundation, blog, skønhedsblog, beauty blog, review, anmeldelse, bedste foundation, best foundation, dk, camilla nørgaard, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, camilla nørgaard christensen, foundation, skønhed, glød, sund hud

“Yndlingsfoundation”. Det er altså et stort ord for en beauty blogger. Ikke desto mindre har Nars’ Natural Radiant Longwear Foundation været lige netop dét for mig i et godt stykke tid nu. Jeg har en god sjat foundations i skuffen, men det er stort set altid denne, jeg griber ud efter. Bevares, jeg har andre favoritter, men denne her er min ultimative favorit!

Nars Natural Radiant Foundation

Det, jeg elsker ved den her foundation er, at den på en og samme tid er dækkende og langtidsholdbar, men alligevel ser naturlig ud på huden. Natural Radiant Foundation får virkelig huden til at stråle igennem. Formlen er let og giver en flot, ensartet glød, og huden bliver langt mere jævn at se på.

Denne foundation har været min bedste ven både til hverdag og når jeg har skullet ud og ryste skørterne, for den kan ligesom det hele. “Langtidsholdbar” er et virkelig vigtigt ord for mig, for det har jeg stort set altid brug for. Med arbejdsdage på minimum 8 timer, der oftest følges op af sociale aktiviteter, og byture, hvor vi danser den halve nat væk, er det alfa omega for mig, at min makeup kan holde til det. Det synes jeg, Natural Radiant Foundation kan.


Find Nars Natural Radiant Foundation hos Sephora til 360 kroner.

Har du prøvet denne foundation endnu?

2 kommentarer

  • Tina

    Lyder som en god foundation:-)
    Jeg har ikke prøvet den, men som du beskriver den, så vil jeg da prøve næste gang jeg køber hjem:-)
    God sommer din vej……..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Vind tre valgfrie produkter fra IdHAIR