Delilah Time Frame Resist Foundation SPF20

Davines More Inside Dry Texturizer

davines, davines texture spray, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, davines hårpleje

Jeg er kæmpe fan af Davines og især deres ‘More Inside’ produkter står mit beautyhjerte meget nært. Hvis du ligesom jeg har langt, flat, skandinavisk hår, så bliver denne her overdrevet smukke flaske din nye bedste ven.

Produktet er basically en volume spray som giver en masse fylde til håret, men uden at gøre det klistret! Jeg bruger det i hårrødderne for volume og ude i længerne til ekstra tekstur. Mit hår ser langt mere fyldigt ud når jeg bruger denne her, og hvis jeg i løbet af dagen synes det bliver lidt flat igen, så rusker jeg bare lidt rundt i det igen og så sidder det som jeg gerne vil have det.

Denne her spray er virkelig ALT hvad mine flade lokker har ledt efter i mange år, haha! Til alle de fladhårede typer som jeg selv, kan produktet findes inde på Nice Hair lige HER <3

Kærligst,

Caro

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delilah Time Frame Resist Foundation SPF20