HH Simonsen Wet Brush Spring Edition

Delilah Time Frame Resist Foundation SPF20

delilah, delilah makeup, delilah cosmetics, delilah foundation, delilah time frame furture resist foundation, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog, foundation med solfaktor

Jeg har snakket om Delilah Cosmetics før herinde på bloggen. Bl.a. i et indlæg lige HER. Jeg er kæmpe fan af ALLE de produkter jeg har prøvet fra dem. Især deres brynpen, bronzer og highlighter er produkter jeg bruger i min daglige rutine og som jeg har svært ved at leve uden:)

Derfor tænkte jeg, at jeg bare måtte prøve deres Time Frame Future Resist Foundation SPF20, da jeg er en sucker for makeupprodukter med solfaktor i. Foundations, tinted moisturizers, bb og cc creams med solfaktor har lidt et ry for ikke at være de bedste. Tit kan de nemlig fedte ret meget på huden pga. solfaktoren. Lige præcis af den grund var jeg lidt spændt på hvordan det her produkt performede!

Min begejstring for det her baseprodukt er stort. Faktisk helt overdrevet! Produktet har en super let, lækker konsistens som blender så fint og naturligt ind i huden. Oftest bruger jeg min trofaste Real Techniques Complexion Sponge til at blende foundations ind, men jeg oplever faktisk at denne her sidder så fint på huden hvis man bare blender den ind med fingrene.

Det er en forholdsvis let dækning, men den kan sagtens bygges op til en medium til fuld dækning. Selvom der er solfaktor 2o i synes jeg slet ikke at produktet fedter i løbet af dagen som jeg frygtede en smule. Derudover indeholder denne foundation vitamin E som jo er spækket med antioxidanter – det kan vi jo godt lide ;)

Jeg vil helt klart anbefale denne her foundation, især nu hvor at solen så småt er ved at begynde at komme frem. Jeg skal altså have fat i en tone mørkere til når jeg får lidt mere farve, for det her produkt er altså gået hen og blevet lidt af en nødvendighed for mig ;)

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HH Simonsen Wet Brush Spring Edition