Labello Crayons - en (god!) budgetvenlig Chubby Stick

Dagens look, test af ny foundation og en ny favoritbørste

I like it natural – det ved I! Men selv om mine makeup looks stort set altid er naturlige i sit udtryk, sparer jeg altså ikke på mængden af produkter – og det betyder meget for mig, hvad jeg bruger. Jeg tester hele tiden nye sager, og løbende finder man også nogle favoritter iblandt. Og en ny favorit er netop, hvad jeg har fundet med dagens look!

To nye foundation-favoritter

I sidste uge fik jeg fingrene i Anastasia Beverly Hills’ nye foundation til test. Efter at have hørt en masse hype omkring den, var jeg virkelig begejstret for at prøve den, og den har bestemt ikke skuffet.

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation

Luminous Foundation fra Anastasia Beverly Hills er virkelig en skøn foundation. Den har medium dækning, som let kan bygges op. Min hud bliver så fint ensartet, men ser stadig naturlig ud, og så føles den let at have på. Resultatet – i hvert fald for mig – er en smuk, jævn hud med perfekt udstråling – hverken for mat eller for dewy. Jeg har brugt den stort set hver dag, siden jeg fik den!

Anastasia Beverly Hills Foundation and A30 Domed Kabuki Brush

Anastasia Beverly Hills Domed Kabuki Brush

Til at påføre den nye foundation bruger jeg denne foundationbørste, som uden tvivl er blevet min foretrukne børste til foundation. Jeg er meget sart hvad angår foundationbørster, og oftest har jeg faktisk bare brugt mine fingre for en så præcis og naturlig dækning som muligt. Men den her, den kan altså noget!

Jeg elsker størrelsen på børsten, som er mindre end de sædvanlige foundationbørster, og tætheden af hårene gør, at den er virkelig god til at arbejde min foundation ind i huden. Jeg sprøjter et par pump af min foundation direkte på børsten og påfører den huden på den måde.

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation påført med A30 Domed Kabuki Brush

Det var et par nye favoritter herfra – her er hvad jeg ellers brugte til dette simple date night look (Dining Week er seriøst årets højdepunkt for mig!!).

Produkter brugt til dette look

Dagens look med Anastasia Beverly Hills Foundation - Camilla Nørgaard

Ansigt

Øjne

Bryn

Læber


Jeg håber, du har fået lidt inspiration af dette look. De brugte produkter er alle produkter, jeg bruger ofte og er virkelig glad for, så de har alle mine varmeste anbefalinger. Sig endelig til, hvis du har spørgsmål :-)

 

Reklame // De fleste produkter er modtaget i gave

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Labello Crayons - en (god!) budgetvenlig Chubby Stick