Naturlig hudpleje fra L:A Bruket

Clean Reserve Acqua Neroli – ikke kun en parfume

First things first: Clean Reserve Acqua Neroli dufter godt. Virkelig, virkelig godt! Og som vi kender det fra Clean, så dufter den godt på den dér naturlige, rene måde, der ikke rigtigt kan virke overvældende på næsen på samme måde som andre parfumer kan.

Jeg har altid været fan af Clean. Mere fan blev jeg, da jeg skulle finde lidt mere information omkring parfumen her, og opdagede, hvad Clean RESERVE i virkeligheden går ud på: bæredygtighed. Læs selv her:

Clean Reserve: bæredygtig parfume

Der er mange ting, jeg kan gøre for at bidrage bedre til vores miljø. Jeg har dog altid været opmærksom på sagen, og jeg er superinteresseret i bæredygtighed og de indsatser, vi kan gøre for at forbedre vores miljø, nu når vi mennesker ikke rigtigt har gjort andet end at tære på det. Det gør mig SÅ glad, når brands slår et slag for bæredygtighed, så jeg er vild med hele filosofien omkring Clean Reserve. Det er det, jeg mener, når jeg siger, at det ikke kun er en parfume – det er et skridt i den rigtige retning :-)

Clean Reserve Acqua Neroli

For at vende tilbage til duften her, så er Acqua Neroli virkelig en frisk duft. Ikke fuld citrus, heller ikke på sæbemåden. Den er ret unik i sin duft, som er et rigtig fint mix af det blomstrede og citrusagtige. “Opløftende” er nok det bedste, jeg kan komme på, hvis jeg skal beskrive duften med ét ord.

Topnoter: Bergamotte, Mandarin og Siciliansk Appelsin
Hjertenoter: Jasmin, Neroli og Appelsinblomst
Bundnoter: Acqua Moskus, Rav og Abelmoskus


Alt i alt – kæmpe fan a Clean Reserve og kæmpe fan af Acqua Neroli! Prøv at få snust til den, hvis du ikke allerede har. Du vil ikke fortryde det – medmindre du har minus på kontoen, hihi.

Hvad er jeres favoritduft fra Clean?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hudpleje fra L:A Bruket