August faves

Naturlig hudpleje fra L:A Bruket

L:A Bruket, hudpleje, naturlig hudpleje, ansigtsrens, ansigtsolie, ansigtscreme, fuctighedscreme, facial cream, facial cream rich, facial oil, facial wash, cleanser, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delight

Jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at meget af det, der kommer i mit ansigt, er noget syntetisk stads. Og det har jeg ikke noget imod, hvis det virker for mig. Når det så er sagt, kan jeg virkelig godt lide tanken om naturlig hudpleje. Det, at man udelukkende bruger naturens kræfter til at forbedre ens hud. Det er sgu da smukt! Mærker som Aurelia og Weleda har allerede en plads i mit hjerte, så jeg er megaspændt på at prøve hudplejen fra L:A Bruket, som jeg netop har fået hjem.

Denne kombination er helt perfekt til mig. Jeg har i mange år gået rigtig meget op i at gennemfugte min hud – altså, virkelig fodre den med fugt. Det er det, der holder urenhederne væk for mig, og så giver det sådan en fin glød. Hudplejeprodukterne fra L:A Bruket er alle håndlavede, økologiske og spækket med naturlige ingredienser.

L:A Bruket No. 187 Facial Wash

Her har vi en nænsom og fugtgivende ansigtsrens, som især egner sig til fedtet og normal hud. Den beskytter huden og bygger på ingredienser som kokos, sukker, fennikelfrøolie, ekstrakt fra agurk og alge samt olie udvundet fra sort peber, der har en antiinflammatorisk effekt samtidig med, at det forbedrer hudens elasticitet. Spændende!

L:A Bruket No. 100 Face Oil

Hvis der er et naturligt ansigtsprodukt, der virker (uanset brand), så er det altså olie. Jeg har i en lang periode brugt jojobaolie fra nærmeste helsekost, og det har virkelig været godt til at opbygge min huds fugtbarriere og bare gøre den superblød og lækker. Ansigtsolien fra L:A Bruket indeholder en masse gode ingredienser til at stimulere huden og opretholde balancen. Den fugter, beskytter og har, ligesom vi kender det fra ansigtsolie, en fantastisk evne til at genoplive træt og tør hud. Olien indeholder bl.a. tangerinolie, abrikosolie, bergamot og gulerodsekstrakt. Den røg op på badeværelseshylden med det samme (det er en ret betydningsfuld rolle for et produkt hjemme hos mig), og jeg glæder mig til at bruge den.

Jeg bruger ansigtsolie om aftenen før jeg påfører min creme.

L:A Bruket No. 101 Facial Cream Rich

Denne ansigtscreme er rig på A-vitamin og indeholder ligesom olien gulerodsekstrakt, som bidrager til hudens kollagenproduktion. Sheasmør, bergamot og jojobaolie (YES) er også at finde på ingredienslisten. Sammen har disse ingredienser en antiseptisk, beskyttende og nærende effekt.

Jeg glæder mig meget til at bruge denne creme, som lyder som den helt perfekte fugtbombe til min hud! Især med tanke på den sæson, vi er på vej ind i.


L:A Brukets hudpleje kan bl.a. købes hos Moodings.

Hvad er jeres erfaringer med naturlig hudpleje? <3

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August faves