Smoothie bowl: Sund, mættende (og lækker!) morgenmad på 5 minutter

Get the look: Rose gold

golden makeup, gold, rose gold, rose gold makeup, naked 3 palette, naked 3, urban decay, too faced, dior, benefit, bourjois, makeup, blog, beauty blog, beautyblogger, camilla nørgard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, dk

Jeg bliver altid så inspireret, når jeg lander på Pinterest. Det sker faktisk ikke så tit, at jeg hopper derind, men når jeg gør, får jeg tit svært ved at lukke det ned igen, haha!

Foruden indretning er det for det meste smukke modeller og lækker makeup, der bliver pinnet på mine boards. Det inspirerer mig rigtig meget til selv at lege lidt mere med min egen makeup! Således samlede jeg også inspirationen til dette indlæg, da jeg faldt over dette fine, rosaguld look.

Selve looket

Jeg synes, meget lig mit seneste “get the look”-indlæg, at dette er et look, der klæder langt de fleste – bleg som brun! Vi er ude i et look, som især klæder en fin, solkysset hud. Det ligner en million, og jeg vil vove at påstå, at det fulde look kan laves på et kvarters tid.

En shimmery, rosagylden øjenskygge kan virkelig løfte ens look til nye højder – naturligvis i følgeskab af en flawless, bronzy base og varme kinder! Det er et look, jeg tit sigter efter, da det netop er så let at lave og virkelig kan oplive mit udseende.

Sådan får du looket

Base

Foundation

Gå efter en fugtgivende foundation med let til medium dækning, som lader din hud ånde. DIORSKIN NUDE Natural Glow Radiant Fluid Foundation er et godt bud på sådan en.

Blush

Gå efter en cremeblush eller en stain. Jeg er vild med Benetint, som jeg bruger stort set hver dag.

Bronzer

Gå gerne efter en shimmery bronzer som denne fra Bourjois. Jeg har ikke prøvet Maxi Delight Bronzer selv, men har generelt god erfaring med Bourjois’ bronzere. Hvis du ikke er til shimmer i din bronzer, er Benefit Hoola eller Too Faced’s Chocolate Soleil to rigtig gode bud på en mat bronzer.

Highlighter

Dette look må gerne få masser af glow, og der findes næppe en bedre kandidat end Copacabana fra Nars. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve denne, men jeg har hørt så meget godt og bliver snart nødt til at investere i den!

Øjne

Looket her kan laves med en enkelt øjenskygge og en god mascara.

Øjenskygge

Naked 3 paletten fra Urban Decay indeholder virkelig mange fine rosaguld nuancer, så den vil jeg varmt anbefale til et look som dette! Det er altid rart med flere forskellige farver at vælge imellem. Således har man noget, der passer til alle hudtoner, og samtidig kan man give sit øjenskyggelook mere dybde ved at bruge 2-3 farver i stedet for en: én gennemgående over hele øjenlåget, en mørkere tone i globelinjen og den yderste øjenkrog og en lysere nuance i inderste øjenkrog. Sidstnævnte skal man virkelig ikke kimse ad – det kan gøre SÅ meget!

Mascara

Til at toppe looket af har vi bare brug for en god mascara. Jeg er vild med Better than Sex fra Too Faced. Den er både pæn og hammergod! Et godt budgetvenligt bud kan være Lash Sensational fra Maybelline eller Sephoras nye Cinescope mascara.


Det var sådan set dét! Selve basen indeholder langt flere skridt og er klart grundlæggende for, at man lykkes med et look som dette – men det er selvfølgelig den fine, rosaguld øjenskygge, som er star of the show her. Jeg ved, hvilken makeup jeg skal tage på i morgen, i hvert fald!

Håber, det kunne inspirere lidt – skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie bowl: Sund, mættende (og lækker!) morgenmad på 5 minutter