Ren og fin hud med Nivea

Brows, baby!

kelley baker brows, kelley baker, brows, bryn, makeup, øjenbryn, how to, blog, guide, blogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, dkDen ENESTE forskel på den ene halvdel af dette billede er mine bryn. Jeg synes virkelig, at det illustrerer, hvor meget velplejede og bare let optegnede bryn kan gøre for ens udseende.

Jeg gør selv meget ud af at fremhæve og pleje mine bryn, men på en måde, der synes naturlig. Jeg har efterhånden været omkring en del produkter til brynene, heriblandt mange gode. Senest har jeg givet mig i kast med tre produkter fra Kelley Baker, som jeg nu kombinerer som en del af min daglige rutine.

Nedenfor vil jeg hive jer igennem mine bedste bryn-tips og min rutine med Kelley Baker :-)

Mine bedste tips til velplejede bryn

Hold formen – væk med fimrehårene

Flotte bryn kommer naturligvis ikke af sig selv (medmindre man selvfølgelig er rigtig heldig). De ser pænest ud, når deres naturlige form kommer rigtigt frem. Det sker, når vi retter dem til ved at fjerne små fimrehår og ligeledes bestemme den tykkelse, der passer os bedst. Jeg vil naturligvis anbefale at holde sig så tæt til ens naturlige bryn som muligt – det er tit, hvad der klæder os bedst.

Jeg er selv for nyligt begyndt at få rettet mine bryn med tråd. Jeg har fundet et lokalt sted på Østerbrogade (Nobell Hair & Makeup), hvor jeg kun giver 80 kroner for en virkelig fin og effektiv behandling. Den sødeste dame retter endda også brynene til med saks der, hvor hårene er lidt lange. Dér kommer jeg til at komme et godt stykke tid endnu!

Farv dem

Hvis du, ligesom mig, ikke allerede er indehaver af mørke bryn og bruger makeup til at få farve frem i dem, kan jeg varmt anbefale at farve dem. Jeg bruger den mørkebrune fra Depend cirka en gang om måneden, og det giver mig en meget bedre base for makeup’en. Samtidig ser det også lidt pænere ud på makeupfri dage ;-)

kelley baker brows, kelley baker, brows, bryn, makeup, øjenbryn, how to, blog, guide, blogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, dkMine tips til en let brynmakeup

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at bruge tre produkter, som jeg selv gør – det er bare, hvad der virker rigtig fint for mig lige nu. Nogle foretrækker en blyant, andre en skygge – måske endda bare en bryngel. Jeg bruger pt. alle tre slags til hver sit formål, alle fra Kelley Baker. Produkterne her er i farven Blonde. Det er også dem, jeg har brugt på det første billede. Kelley Baker forhandles udelukkende hos Lash Bar her i Danmark. Jeg har i øvrigt god erfaring med Benefits udvalg af brynprodukter og Too Faced’s Brow Envy palette :-)

Her gennemgår jeg trinnene i min brynmakeup. Det tager altså kun 5 minutter, selv om det måske lyder omfattende ;-)

kelley baker brows, kelley baker, brows, bryn, makeup, øjenbryn, how to, blog, guide, blogger, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, dk1. Fill in the blanks

Først bruger jeg en blyant. Jeg kan rigtig godt lide den her, da den er meget tynd og derfor tillader en at tegne i lette strøg. Blyanten bruger jeg især i det yderste af mine øjenbryn, hvor der stort set ikke vokser nogen hår. Derudover bruger jeg den på et ar, som jeg har i det inderste af mit ene bryn, hvor der derfor ikke vokser hår. Med andre ord bruger jeg primært blyanten til at fylde de steder ud, hvor der er sparsomt med hår – altid i lette, fine strøg.

2. Form og udjævn

Jeg bruger en brynpudder til at give mine bryn en jævn farve og fremhæve formen på dem. Jeg kan godt lide en mellemstor vinklet børste. Børsten, som du ser her, kan jeg rigtig godt lide, fordi den har en spule i den anden ende, som jeg alligevel også altid bruger.

3. Make it last

Den farvede bryngel er lige prikken over i’et. Den giver hårene i mine bryn lidt ekstra farve, og så holder den ekstra godt på brynene. En gennemsigtig gel eller blot lidt hårspray sprøjtet på en ren spule gør sig også ganske fint til formålet :-)

4. Brug en vatpind

Jeg ved ikke, om der er andre, der gør det, men jeg bruger altid en vatpind rundt om mine bryn, som kan tage eventuel overskydende makeup. På den måde bliver mine bryn helt skarpe og fine.

Dyk ind i Kelley Bakers univers af produkter til brynene lige her.


Nu er jeg jo ingen professionel – men det her er de gyldne regler, når det kommer til mine bryn. Og de ser nu meget godt ud for det meste af tiden, hvis jeg selv skal sige det! :D

Jeg håber, I kunne bruge mine tips til noget.

Hvordan laver du dine bryn? xx

 

Indlægget indeholder
sponsorerede produkter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren og fin hud med Nivea