Øjencreme: en vigtig del af din daglige rutine

Ren og fin hud med Nivea

Nivea, hudpleje, rens, ansigtsscrub, exfoliering, face scrub, exfoliating, micellar water, renseservietter, cleansing wipes, øjenmakeupfjerner, makeupfjerner, ren hud, rens, rensepleje, budget, blogger, blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, beauty blog, skønhedsblog, dk, bloggers delightNu, når jeg viste luksusprodukter frem i går tænkte jeg, at det var på sin plads med noget god hudpleje, som er i budgetmæssig rækkevidde for alle. I dag handler det nemlig om god rensepleje fra gode gamle Nivea.

Renseprodukter fra Nivea

Når det kommer til pleje af huden, herunder især dag- og natcreme, er jeg meget picky, da der skal meget til, før min sarte og krævende hud stilles tilfreds med et produkt. Her holder jeg mig oftest til de samme mærker og produkter. Til gengæld er renseprodukter ikke noget, jeg spenderer dyre domme i. Det, man skal tænke på, er, at mens en creme skal trænge ind i huden og virke over længere tid, er renseprodukter noget, man fjerner igen med det samme. Derfor er mine krav til renseprodukter ikke lige så høje som til mine cremer, og jeg finder ofte de billige varianter lige så gode som de dyre. Men jeg har selvfølgelig stadig mine præferencer. Nivea er helt sikkert et mærke, som jeg gerne tyr til, når jeg skal fjerne makeup og rense hud. Her ser I fire af de gode.

Nivea Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water

De fleste budgetvenlige mærker er kommet på banen med micellar water i hælene på den store hype, der var omkring frontløberen fra Bioderma nogle år tilbage. Nivea er selvfølgelig med i spillet, og jeg har god erfaring med deres bud. Den gør lige, hvad den skal: fjerner min makeup effektivt uden at genere og udtørre. Den er fri for parfume, farvestoffer og parabener. Prisen ligger på den gode side af 100 kroner (lige nu kan du faktisk få den til 35 kroner i Matas).

Gentle Eye Make-Up Remover

Nu, hvor jeg som regel bruger en micellar water, har jeg sjældent brug for en øjenmakeupfjerner. Dog kan det være meget rart, hvis man har gang i et lidt tungere look. Jeg har utroligt sarte øjne, som let kommer til at svide, når jeg fjerner makeup. Derfor er det rigtigt vigtigt for mig med et produkt, der ikke fremkalder dette. Dét imødekommes med den her, som plejer øjenvipperne og ikke fedter.

Micellar Cleansing Wipes

Jeg undgår så vidt muligt renseservietter, da det ikke er helt tilstrækkeligt for mit behov for at pleje huden ordentligt. Dog synes jeg, at det er rigtig rart at have med mig, hvis jeg fx. sover ude eller af andre årsager skulle have behov for at fjerne min makeup. Micellar Cleansing Wipes er en nyhed, baseret på micellar teknologien. De indeholder E-vitamin og fugter og renser på samme tid. Når nu det endelig skal være, lyder de her jo meget gode!

Skin Refining Scrub

Jeg eksfolierer min hud minimum to gange om ugen. Det er vigtigt for mig, da min hud har det med at blive hurtigt ujævn. Min scrub må ikke udtørre huden, og det gør denne her ikke. Foruden at være fugtgivende, er den grundigt eksfolierende og mild på samme tid. Jeg glæder mig til at prøve den!


Nivea er et brand, som jeg altid har været glad for, og som jeg finder en eller anden form for troværdighed i. Måske er det fordi det er det, man kender fra sin barndom, eller blot fordi de har så mange år på bagen? I don’t know, men jeg vil altid stole på Nivea, når det kommer til rens, shower cream og den gode gamle blå dåse.

Har du prøvet nogle af produkterne her? :-)

 

Indlægget indeholder
sponsorerede produkter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjencreme: en vigtig del af din daglige rutine