Travel light - disse produkter havde jeg med på skiferie

Bioderma har en micellar water til alle hudtyper – Hydrabio er til mig

Bioderma Hydrabio, Bioderma, Hydrabio, micellar water, rensevand, makeupfjerner, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, beauty blog, skønhedsblog, hudpleje

De fleste kender nok Bioderma i sine pink klæder, som startede hele micellar water-bølgen for efterhånden en del år siden. Bioderma Sensibio, som den hedder, egner sig til alle hudtyper, men er især velegnet til sart hud med tendens til rødme. Siden har Bioderma dog udvidet deres udvalg af micellar water, som nu findes i tre varianter: Sébium H2O, Sensibio H2O og Hydrabio H2O. Mens Sébium er god til fedtet og uren hud, er Hydrabio god til os med tør hud med tendens til dehydrering.

Bioderma Hydrabio H2O

Forurening, UV-stråler, temperaturudsving og stress er især noget, der kan lede til dehydreret og sensitiv hud. Jeg mærker det især på min hud, når temperaturerne svinger, og i skrivende stund kæmper min Avène Cicafate creme en brav kamp mod mine tørre kinder. Vel vidende om min huds tendenser går jeg altid efter produkter, som kan hjælpe mig med at undgå udtørring – derfor er jeg begejstret for, at jeg har fået fingrene i en makeupfjerner, som tager hensyn til netop tør hud.

Bioderma har forsket i hudens naturlige fugtmekanismer for at skabe den innovative formel, der findes i Hydrabio. Lige pt. skulle Hydrabio være den eneste micellevand på markedet til dehydreret hud. Lad os se på de mere nørdede aspekter af, hvad der gemmer sig i de fine 100-, 250- og 500 ml flasker:

Det grundlæggende element i en micelle, fedtsyre-estere, minder om hudens egne fosfolipider i cellemembranen og hjælper naturligt med at genopbygge hudens hydrolipide-film (=fugtbarriere). Herved garanterer Bioderma, at Hydrabio giver huden komfort og samtidig har en optimal effekt som makeup-fjerner. Ydermere benytter de sig af et biologisk patent, aquagenium, som lærer huden selv at aktivere sin naturlige, fugtgivende proces og booster vindcirkulationen i hudcellerne. På denne måde styrkes hudens væskebalance.

Hydrabio H2O renser huden effektivt, som vi nu engang kender Bioderma. Derudover giver den en øjeblikkelig fornemmelse af friskhed og tilfører huden ekstra fugt – alt imens den fastlåser fugten i huden.

Selv om der står på flasken – og på de fleste andre micellar waters – at produktet ikke skal skylles af, kan det stadig være en god idé at tørre huden af med en vatrondel opvredet i vand efter påføring. Det er nemlig ikke meningen, at micellerne skal blive på huden, da de grundlæggende er en form for sæbe. Bare et godt tip herfra ;-)

Bioderma forhandles på apoteket.


Hvordan fjerner du din makeup?

Hvis du også har tendens til tør hud, er spørgsmål til råd om hudpleje altid velkomne i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel light - disse produkter havde jeg med på skiferie