En vandfast mascara, der skal fjernes med vand ... what?

Travel light – disse produkter havde jeg med på skiferie

skønhedsprodukter, jeg tager med på skiferien

Jeg er lige kommet hjem fra 7 dage i Vrchlabí med min kæreste. En hyggelig lille by i bjergene i Tjekkiet, hvor vi har stået på ski. Det var min første gang nogensinde – og ikke en nem skill at skulle lære, skulle jeg hilse at sige!

Jeg har pakket lettere end nogensinde før denne gang, både hvad angår tøj og skønhedsprodukter – og det føles faktisk virkelig befriende, på en måde. Her er de produkter, der røg med i toilettasken:

Weleda Skin Food

Denne creme husker jeg især for at redde min ekstremt dehydrerede hud mange år tilbage. Jeg var rød og (skallende) tør, og selv Locobase creme virkede ikke. Skin Food derimod gjorde tricket, da jeg mere eller mindre tilfældigt faldt over den og købte den! Derfor skulle Skin Food selvfølgelig med, når jeg skulle op i store højder og kolde temperaturer. Jeg har brugt den både morgen og aften, og det føles vitterligt som om, at man “fodrer” sin hud!

Pudderdåsernes Alt-i-en beskyttelse (ikke afbilledet)

Jeg glemte at få denne her med på billedet, men Pudderdåsernes alt-i-en-beskyttelse er i mine øjne det ultimative ferieprodukt! Med faktor 40 og en let dækkende effekt har jeg ikke haft brug for andet. Jeg har holdt makeuppen helt let, så det har bare været denne her, lidt concealer, bronzer og mascara – så var jeg good to go!

L’oréal Very Different Unlimited Waterproof Mascara

Mascaraen, jeg brugte, var i øvrigt den nye vandfaste Unlimited mascara fra L’oréal, som jeg omtalte i mit forrige indlæg. Med de cirka 30 gange jeg har formået at kaste mig ned i sneen, garanterer jeg hermed en 100% smudgeproof mascara, som ikke render nogen steder, før man får den under varmt vand!

Chloé Love, 20 ml

Denne fine lille parfume, som jeg fik af min svigermor, er perfekt til at have med på farten! Og så dufter den så skønt.

Green People Manuka & Lemon Tree Hand Balm

En god håndcreme er vigtigt for mig, og jeg har været kæmpe fan af denne fra Green People, som er supernærende og dufter så frisk og lækkert!

Skin Food Lip Balm

Weleda udvidede for nyligt deres Skin Food serie, så den nu også bl.a. byder på en Lip Balm. Mine læber har været helt cracked og svære at få bugt med, men denne her kunne jeg alligevel ikke have undværet!

CND Cuticle Oil

Jeg fik faktisk ikke brugt den her, men har man tendens til flossede og/eller irriterede neglebånd, kan det være en rigtig god idé at supplere håndplejen med en neglebåndsolie. CND er et brand, jeg personligt stoler meget på til at klare mine negle!

Björn Axén Hair Oil

Jeg valgte mest af alt denne hårolie for dens praktiske indpakning og størrelse, men indholdet er nu også godt! Jeg foretrækker stadig Maria Nilas Soft Hair Oil over denne, men det er stadig en rigtig fin hårolie, som jeg altid vil foretrække til at rejse med!


Hvordan pakker du til ferien?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vandfast mascara, der skal fjernes med vand ... what?