The Body Shop jul | Jul 2019 #3

1. adventsgiveaway: Caudalie Beauty Elixir gavesæt

Igen i år har jeg lidt julegodter i ærmet til jer – og i dagens anledning har jeg faktisk to. Den første søndag i advent kan jeg nemlig udlodde hele to Beauty Elixir gavesæt fra Caudalíe til jer, hver med en værdi af 460 kroner.

Sådan deltager du:

 • Smid en kommentar i dette indlæg – måske du vil fortælle, hvorfor lige netop du ville have gavn af de skønne Beuty Elixir produkter?
 • For to lod i puljen: Hop ind på min Instagram, find dette billede og følg instrukserne der – så deltager du to gange.

Simple as that! Jeg finder vinderen næste søndag.

Held og lykke

13 kommentarer

 • Line

  Så lækker en præmie altså!

  Det ville være virkelig skønt at vinde ☺️

  Efter at have lidt af invaliderende kronisk sygdom og have tilbragt de sidste par år i hhv. min egen seng og indlagt på hospitaler, har pleje af min hud og udseende generelt ikke just været en prioritet. Samtidig gør masser af medicin, ingen motion og et sygt fordøjelsessystem desværre intet godt på den front. Så selvom det måske lyder noget overfladisk, ville det være virkelig skønt (helt bogstaveligt talt) med sådan en præmie og et lille boost 💕

  Krydser i hvert fald fingre og håber 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Min aldrende hud trænger efterhånden til ekstra pleje, så alt er krydset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Karlsen

  Elsker caudalie, hvor er du sød at bringe glæde videre til dine følgere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Glædelig 1.advent ønskes du i går, håber du havde en dejlig julet dag :-)
  Caudalie er jo ren luksus og det kunne min trætte efterårs/vinterhud trænge til at blive forkælet med.
  Det er en meget flot gaveæske du forkæler med og jeg ville dele med min sambo Henriette, da det ville få en plads på badeværelseshylden. (SU rækker ikke til lækkert beauty).
  En glædelig juletid ønskes du herfra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg smider et lod i puljen og krydser fingre! Jeg kunne godt bruge lidt selvforkælelse, da jeg er højgravid og derfor er lidt… udfordret… på skønhedsfronten ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Drømmeønske at afprøve Cadalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Min efterhånden aldrende (selvom jeg ikke helt vil erkende det ;-) ) hud og fine linjer under øjnene kunne godt trænge til et boost. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige. Glædelig 1. søndag i advent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Ih 😍🙏🏻 Min hud trænger til kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Lækker præmie! Min vintertørre hud kunne godt trænge til lidt forkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke en lækker præmie! Ville være så skønt at vinde ☺️ Efter at have lidt af invaliderende kronisk sygdom og have tilbragt de sidste par år i hhv. min egen seng og indlagt på hospitaler, har pleje af mine vipper, bryn og udseende generelt ikke just været en prioritet. Samtidig gør masser af medicin, ingen motion og et sygt fordøjelsessystem desværre intet godt på den front. Så selvom det måske lyder noget overfladisk, ville det være virkelig skønt (helt bogstaveligt talt) med sådan en præmie og et lille boost 💕 Krydser i hvert fald fingre og håber 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det ville være så overdrevent lækkert at vinde – jeg har prøvet mærket én gang før, da jeg fik en julegave med deres rens. Og det var virkelig lækkert! Vil så gerne prøve flere af deres produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara R

  Vejret har ikke været sød ved min hud, så den trænger til at blive forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Ofelia

  Det ser godt nok fint ud!

  Jeg har længe prøvet at finde de rigtige produkter til min hud og fik faktisk anbefalet disse fra Caudalíe! Dog er jeg studerende, så desværre er plejning af huden ikke øverst på listen over ting jeg kan bruge penge på..
  Fin giveaway og krydser selvfølgelig fingre 🤞
  Glædelig 4. december!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop jul | Jul 2019 #3