Authentic: Positivt overraskende duftnyheder fra Abercrombie & Fitch

The Body Shop jul | Jul 2019 #3

The Body Shop jul 2019

Hvis der er nogen, der kan det med jul, så er det The Body Shop. Hvert år er det så fint og gennemført! I år er ingen undtagelse, og jeg er personligt vild med det mere rustikke design, der pryder de forskellige gavesæt i år.


Se hele The Body Shops juleudvalg her

Den gode sag

Noget, der også kendetegner The Body Shops julekollektioner, er de velgørende formål. Hvert år vælger The Body Shop en organisation, som overskuddet fra julesalget hjælper dem med at støtte. I år er det Plan International med fokus på at uddanne unge kvinder i Brasilien og Indonesien.

Hver gang du handler hos The Body Shop i november og december 2019, donerer de et bidrag til Plan International UK. Dine køb hjælper således med at styrke og uddanne pigerne i Brasilien og Indonesien, så de kan forsørge sig selv og deres familier, udvikle deres lederevner og få øget kendskab til deres rettigheder. Så fint, synes jeg ❤️

Du kan læse meget mere om årets velgørende formål her.

The Body Shop julekalender

Jeg var simpelthen så langsom, at jeg ikke nåede at skrive indlægget her, før julekalendrene blev udsolgt online – men mange butikker har dem fortsat!

Jeg elsker julekalendrene fra The Body Shop, og det var også noget, min mor købte til mig, da jeg var yngre. Hele The Body Shops univers tiltaler mig bare virkelig meget, dels fordi produkterne er til at betale, af god kvalitet og dufter fantastisk, dels fordi de gør så meget ud af netop de velgørende formål.

The Body Shop kører med tre forskellige julekalendre i forskellige prisklasser.


Hvad synes du om årets julekollektion fra The Body Shop?

 

Reklame // julekalenderen er modtaget i gave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Authentic: Positivt overraskende duftnyheder fra Abercrombie & Fitch