Favoritter i december

Ny lejlighed – og nyt liv til væggene

Hvis der er én gennemgående grund til, at der har været rungende stille herinde det sidste lange stykke tid, så er det fordi vi har fået travlt på hjemmefronten. Helt bogstaveligt – for vi er “mellem boliger”.

Min kæreste og jeg valgte at opsige vores lejlighed på Østerbro i efteråret, og siden har vi boet i kolonihave. Nu er der små to måneder til, at vi flytter ind i vores nye lejlighed i Farum, og jeg glæder mig! Glæder mig til at få ro på, glæder mig til at have en base igen – noget, som vi kan sætte vores eget, personlige præg på. For indretning, det har jeg altid holdt meget af.

Timingen var derfor også perfekt for dette samarbejde med Desenio. De har nemlig foræret mig en masse fine billeder, som jeg slet ikke kan vente med at få op! Dem kommer I helt sikkert til at se igen, når vi rent faktisk er flyttet ind, men indtil da skal I ikke snydes for de fine billeder – måske I selv kan finde lidt inspiration? :-)

desenio, moroccan dusk, indretning, bolig, boligblogJeg er især vild med den stemningsfyldte Moroccan Dusk illustration. Jeg elsker farverne! Det står også rigtig fint til den lille søde Flamingo.

desenio, moroccan dusk, indretning, bolig, boligblogLe Jardin billedet er jeg også helt vild med. Jeg elsker farverne og det abstrakte udtryk.

desenio, les nymphes, indretning, bolig, boligblogPå badeværelset pynter Les Nymphes, og det skal det helt sikkert også på vores kommende badeværelse.

Da jeg legede med billederne i mine forældres lejlighed i dag, gik det virkelig op for mig, hvor stor en betydning, de har. Der hænger billeder i forvejen de samme steder, som er en helt anden (og ikke ligefrem min) stil. Det er utroligt, hvor stort et præg, det sætter. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at vi kan indrette os i vores fine, nye lejlighed i Farum, når et nyt kapitel begynder for os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i december