Single's Day og masser af rabatter: Her skal du shoppe beauty

Favoritter i december

skønhedsfavoritter, hudpleje, makeup, favoritter, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, filorga flash nude powder, clinique take the day off cleansing balm, cleansing balm, clinique even better concealer, sanzi beauty face tonic, real techniques setting brush, anmeldelse, review, anbefaling

December lakker mod enden, og for once er jeg klar med en omgang favoritter i ordentlig tid! De var virkelig ikke svære at vælge ud, for jeg har simpelthen været så glad for dem alle. Hermed en lille gennemgang med mini-anmeldelser :-)

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm* **

Wowza! Det er første gang, jeg har prøvet en cleansing balm, og jeg blev omvendt med det samme! Denne cleansing balm er virkelig en lækker oplevelse, og den er også perfekt til mine sarte øjne, som slet ikke har noget imod, at jeg bruger den til at fjerne makeup også. Jeg bruger den om aftenen, og som regel starter jeg med en klud med varmt vand, masserer balmen godt ind, og fjerner så igen med en klud.

Jeg følger altid op med en anden cleanser, dels fordi double cleansing bare er en rigtig god idé om aftenen, hvis man gerne vil sikre, at ansigtet er helt rent, dels fordi at en cleansing balm godt kan tilstoppe huden, hvis den ikke renses ordentligt af.

Take The Day Off Cleansing balm er uden parfume og med en rigtig lækker konsistens, som smelter i brug. Den er også meget drøj, hvilket jeg lige skulle lære. Det betyder også, at pengene er givet rigtig godt ud i min optik, selv om 280 kroner kan synes som meget i første omgang. Den holder altså længe!

Pris: 280 kr.

Sanzi Beauty Gentle Face Tonic **

Danske Sanzi Beauty har nok fået mest opmærksomhed for deres vippeserum, men de har altså ret godt styr på deres hudpleje også. Selv er jeg blevet rigtig glad for deres Face Tonic her.

Navngivningen synes jeg måske er lidt sjov, for det er egentlig en mist. For at en tonic skal kunne tage de sidste rester af snavs og makeup, skal den bruges på en vatrondel, men det opfordrer den her ikke rigtigt til. Dermed ikke sagt at man ikke sagtens kan gøre bruge den sådan! Jeg bruger den dog som en mist, fordi dens beroligende og plejende ingredienser fungerer rigtig godt for mig.

Jeg sprøjter Sanzi Beauty Gentle Face Tonic direkte på ansigtet efter rens og evt. brug af eksfolierende toner. Den sprøjtes på som en rigtig fin mist, der rammer hele ansigtet, og ikke sådan en irriterende stråle. Dét kan jeg rigtig godt lide, for der er altså forskel på sådan en mist-mekanik!

Face Tonic virker pH-neutraliserende samtidig med at den indeholder plejende og fugtgivende ingredienser som C-vitamin, panthenol, E-vitamin, hyaluronat (hyaluronsyre) og aloe vera. Dertil kommer, at den er uden parfume (og parabener, hvis man går op i den slags). Den er også vegansk certificeret.

Pris: 140 kr.

Clinique Even Better Concealer* **

Jeg har måske testet mange concealere på det seneste, hvilket mit sidste favorit-indlæg også vidner om, men nu er jeg altså blevet imponeret igen! Hvor føromtalte True Match har en let dækning med highlighter-agtig effekt, tilbyder Clinique’s (relativt nye) Even Better Concealer lidt mere dækning. Det fede er, ligesom L’Oréal-favoritten, at Even Better Concealer også indeholder fugtgivende ingredienser, så den på ingen måde tørrer ud, når man bruger den under øjnene. Den lægger sig så fint, også selv om man har tendens til tørhed som jeg selv. Jeg vil sige, at den har medium, men opbyggelig dækning. Jeg bruger den stort set hver dag!

Tip! Vent 10-20 sekunder med at “smøre” concealeren ud, efter du har lagt den. Jeg har lært det af Emil Olsen, og det gør sgu en forskel! Dækningen bliver lige dét bedre. Selv bruger jeg en fugtig Beauty Blender til at udjævne, efter jeg har påført concealeren.

Filorga Flash-Nude Powder “Translucent”* **

Jeg kan holde det helt kort – VIRKELIG god pudder!

Jeg bruger denne pudder som setting/baking pudder. Dens “PerfectBlur”-teknologi viser sig faktisk tydeligt ved påførsel, hvor den virkelig udjævner og matterer. Jeg bruger den i t-zonen og til at sætte min makeup under øjnene. Herefter bruger jeg en ren kabukibørste til at fjerne overskydende pudder.

Desværre er prisen på Filorgas Flash-nude pudder lidt pebret, men jeg tror godt, at jeg kunne finde på at købe den, når den engang er brugt op.

Pris: 330 kroner.

Real Techniques Setting Brush*

Mine første Real Techniques børster købte jeg for snart 10 år siden, og jeg har stadig de fleste af dem. Jeg kan faktisk spore dem helt tilbage til 2013 her på bloggen bare – nogle gange er det altså hyggeligt at se de gamle indlæg og billeder 😂 Anyways, siden da har de udvidet sortimentet, både med flere typer børster og en masse limited editions. Noget, jeg bemærkede, da jeg så for nyligt (gen)købte deres Makeup Musthaves sæt er, at de har droppet gummiskaftet, og tak for det! Sådan et gummiskaft bliver simpelthen så grimt med tiden, så de her børster kommer til at holde sig pæne længe.

Nå, men det var den Setting Brush, vi kom fra. Dén er bare lækker! Jeg bruger den faktisk primært med førnævnte pudder til at sætte min makeup under øjnene, men den vil også være perfekt til highlighter eller andre steder, hvor man har behov for mere præcis påføring. Jeg er virkelig blevet glad for den!

Pris alene: 125 kr. // billigere som en del af Makeup Must Haves sæt, hvor du får 4 børster + en svamp for 250 kr.


Jeg håber, min lille gennemgang kan inspirere lidt, nu når november blev sprunget over! Hvad har været dine favoritter i løbet af december?

 

* Reklamelinks
** Modtaget i gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single's Day og masser af rabatter: Her skal du shoppe beauty