Udsalgs-haul

Ét produkt, jeg ikke vil undvære på makeup-fri dage

Camilla Nørgaard med Precision Brow Mascara fra Nude by Nature i farven "02 Brown"

Jeg holder meget af friheden ved makeup-fri dage, hvor min hud får lov til at ånde og mine øjne har helt fred. Der er dog én ting, jeg helst ikke går ud af døren uden at ordne, og det er mine øjenbryn. De er meget farveløse af natur, og det gør en verden til forskel at jeg bare lige får ordnet dem

Når jeg har en dag uden makeup, giver det heller ikke mening at bruge tid på mine bryn, så derfor er en brynmascara ideel for mig. Og her kommer så min anbefaling: Precision Brow Mascara fra Nude by Nature. Med sin lille, præcise børste og en formular, som også kan lægge farve på selve huden og ikke bare brynhårene, er den helt perfekt for mig. Som regel bruger jeg også lige en vatpind uden om formen efterfølgende for at gøre dem helt skarpe. Det tager 1 minut, og så er jeg ganske tilfreds!

Jeg har testet flere produkter fra Nude by Nature på det seneste, og det er virkelig et brand, jeg kan stå inde for. De har styr på både kvalitet, ingredienser og pæn emballage. Især hvis du har sart hud eller allergi kan det være et rigtig godt mærke at holde øje med!

Produktet er modtaget i gave (reklame)


Hvilket produkt kan du ikke undvære?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs-haul