Beauty SALE! Udvalgte webshops og produkter

Udsalgs-haul

I mit sidste indlæg skrev jeg om nogle af de bedste udsalgsfund beauty-wise. Jeg fik selvfølgelig også selv shoppet lidt og tænkte I skulle se noget af det, jeg endte med at købe!

Dior Backstage Contour Brush N°15

305 183 kroner (40%) hos Sephora
Denne her har jeg haft et godt øje til længe, så jeg slog til, da den kom på tilbud – og du kan stadig få den til samme gode pris! Nu har jeg brugt den nogle gange, og jeg er virkelig glad for den. Sindssygt god contour børste!

Eylure x Emma Willis Lashes – Insta-Belle

ca. 60 kroner hos Lookfantastic
De er godt nok ikke på tilbud længere, men det er stadig en rigtig god pris for god sæt vipper. I min optik gør Eylure det rigtig godt, men jeg vil klart anbefale at bruge en anden lim. Jeg synes selv, at den klassiske DUO lim eller den fra Noele Beauty er rigtig gode.

Pixi Fortifeye Eye Patches

ca. 200 kroner hos Lookfantastic
Jeg ved ikke noget bedre end en god, kølende øjenmaske. Her får man 30 par, så jeg synes det er en ganske fin pris. Har brugt dem et par gange og er fan! De glider heller ikke af huden, som nogle har tendens til (jeg kan nemlig ikke ligge stille så længe …).

Boucléme Curl Cream

ca. 175 kroner hos Lookfantastic
Jeg stiftede bekendtskab med Boucléme for nyligt, da jeg havde fået en (ekstremt velduftende!) mini-shampoo derfra. Jeg vil gerne være bedre til at bruge mine egne krøller og lade glattejernet længe, så det er på sin plads med en god, nærende creme til håret. Jeg er blevet rigtig glad for den her, som også er megapæn og dufter fantastisk.

Sephora Contour Eye Pencil

“Baby Blues” og “Snakeskin Dress”

21 (!!) kroner hos Sephora (70%)
Der er ikke mange farver tilbage, men tilbuddet på Sephoras ret så gode eyelinere her kører stadig. Det er en lækker, blød eyeliner som glider let på. Jeg forsøgte mig også med “Baby Blues” i øjenkrogen, men der blev det dog lidt for tørt. Anyways, så er jeg rigtig glad for disse to, og jeg skal helt sikkert til at samle på flere farvede eyelinere.

Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Singles

“Dragonfly”, “Rich Velvet” & “Iridescent Purple”

119 35 kroner hos Sephora (70%)
For 35 kroner kunne jeg da ikke lade være med at smide nogle af disse i kurven. Anastasias øjenskygger er virkelig gode, så her kan man altså gøre sig et godt kup! Jeg har lige været inde og kigge, og de har stadig flere farver tilbage til samme lave pris. Når nu de var så billige gav jeg mig i kast med nogle mere modige farver (i hvert fald sammenlignet med min sædvanlige palette). Jeg har indtil videre prøvet “Rich Velvet”, som jeg brugte i yderste øjenkrog, hvor jeg blendede den ind i globelinjen, samt yderst langs nederste vippekant. Det blev bare SÅ fint!


Har du gjort dig nogle gode udsalgskup på skønhedsfronten?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty SALE! Udvalgte webshops og produkter