Niophlex behandling - før og efter

Goodiebox september – Look Good Feel Better

goodiebox, goodiebox danmark, goodiebox september, look good feel better, danmark, dk, review, anmeldelse, blog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightDenne måneds Goodiebox sætter fokus på et meget vigtigt og ikke mindst sympatisk initiativ, nemlig Look Good Feel Better.

Look Good Feel Better

… Er en organisation, som afholder gratis kurser i makeup og hudpleje for kræftramte kvinder i ambulant behandling. På denne måde hjælper organisationen kvinder med at genvinde selvtilliden og føle sig kvindelige igen. Alle, der deltager i et Look Good Feel Better kursus, får en toilettaske med 16 forskellige hudpleje- og makeupprodukter doneret af virksomheder inden for kosmetikbranchen.

Jeg synes, at LGFB er så fint et initiativ, og det er flot, at Goodiebox vælger at kaste lyset over en sag som denne. Derfor er jeg allerede, i kraft af dette, ret begejstret for månedens boks.

Du kan læse meget mere om Look Good Feel Better her.

goodiebox, goodiebox danmark, goodiebox september, look good feel better, danmark, dk, review, anmeldelse, blog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightSelve indholdet

Selv om samarbejdet mellem LGFB skal roses, må jeg stadig indrømme, at jeg finder månedens boks en lille smule kedelig. Der er ikke rigtigt nogle nye, spændende produkter, som man ikke kender i forvejen. Det er normalt det, jeg virkelig elsker ved Goodiebox! Men til gengæld er der en full-size Eight Hour Cream, og allerede her er det jo tydeligt, hvor meget man får for pengene som medlem af Goodiebox.

En Eight Hour Cream koster næsten det dobbelte af månedsprisen på Goodiebox, så klage kan man i hvert fald ikke! Det er mit ultimative yndlingsprodukt til læber og tørre pletter eller sår, så den fik en varm modtagelse her.

For at opsummere: Jeg er vild med samarbejdet. Produkterne er også gode – jeg finder det bare kedeligt, når det hele ligesom er set og prøvet før. Men en full size Eight Hour Cream, det trækker boksen adskillige karakterer op!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Niophlex behandling - før og efter