The Perfect V

Niophlex behandling – før og efter

ID Hair Niophlex, id hair, niophlex, niophlex behandling, olapex, kur, hårkur, professionel hårkur, frisør, salon, niophlex salon, blogger, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightOkaaay – jeg tror roligt man kan sige, at billederne her taler for sig selv.

Her ser I nemlig mit hår før og efter en behandling med Niophlex – en kur fra IdHAIR, som genopbygger håret ved at tilføre bindinger, elasticitet, styrke og generelt forbedre hårets tilstand. Naturligvis betyder stylingen også noget på disse billeder, men jeg er ikke blevet klippet – mit hår har simpelthen bare fået en ordentlig overhaling!

ID Hair Niophlex, id hair, niophlex, niophlex behandling, olapex, kur, hårkur, professionel hårkur, frisør, salon, niophlex salon, blogger, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightMange kender måske i forvejen dette koncept, som vi også kender fra det populære OLAPLEX. Og ja, virkningen og formålet er også helt det samme. En fordel ved Niophlex er, at det ikke forlænger indvirkningstiden fra eksempelvis hårfarve, som mange af de lignende behandlinger gør. Og så kan jeg også godt lide, at vi har med et dansk brand (IdHAIR) at gøre her. Jeg er personligt stor fan af at støtte den danske industri, når jeg kan komme til det! :-)

Niophlex egner sig både som enkeltstående hårkur og i forbindelse med farvning el. permanent. Jeg fik min behandling (uden farve) hos Mie Elizabeth fra The Chair på Store Strandstræde, og hun kan kun anbefales. Jeg gik hjem med det lækreste hår. Det var (og er stadig) ULTRAblødt, perfekt stylet og duftede himmelsk – alt sammen takket være Niophlex og Mies magiske hænder.

ID Hair Niophlex, id hair, niophlex, niophlex behandling, olapex, kur, hårkur, professionel hårkur, frisør, salon, niophlex salon, blogger, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight Sådan virker NIOPHLEX

Ved at kombinere Niophlex med traditionelle farve- og afblegningsbehandlinger forhindres og repareres skader ved at tilføre bindinger, elasticitet, styrke og generelt forbedre hårets tilstand. Som enkeltstående hårkur hjælper Niophlex på samme vis med at genopbygge skadet hår og beskytte det mod styling og vind og vejr.

Behandlingen kort og godt

 • Slut med ødelagt hår efter kemiske behandlinger
 • Virker til hårfarve, lysning, udglatning, kurbehandlinger og permanent
 • Forlænger ikke indvirkningstiden, som andre lignende systemer
 • Mulighed for en fantastisk højintensiv kur, til både salon- og hjemmebrug
Hovedingredienser
 • Sojabønner IsoFlavones: Tilfører pleje, som forbedrer hårets tilstand
 • N-acetyl-L-cysteine: Skaber bindinger og beskytter håret
 • Phytoceramide: Udvundet fra ris og skaber et beskyttende skjold om hårstrået
 • Aminosyre: Tilfører fugt og styrkende egenskaber, der bevarer håret fugtet og reparerer de skadede dele
3-trins professionelt system

Niophlex salonbehandlingen fra IdHAIR er et 3-trins-system. Mens de to første produkter påføres i salonen, er det tredje produkt, Niophlex Maintainer, til hjemmebrug og har til formål at vedligeholde behandlingen.

Niophlex at home

Foruden den professionelle Niophlex-behandling, findes også en komplet serie af plejeprodukter til hjemmebrug fra IdHAIR: Rescue Shampoo, Rescue Conditioner og Rescue Spray. Produkterne er bygget op på samme måde som den professionelle serie, og formålet er et stærkere og sundere hår. Det optimale resultat opnås naturligvis, hvis man også har fået sig en professionel behandling, men produkterne kan sagtens bruges uden en forudgående salonbehandling og lover en fantastisk plejeevne. Jeg glæder mig til at bruge dem i badet! Og hey – de er faktisk til at betale. Både shampoo, balsam og spray koster 169 kroner. Dem kan I læse mere om nedenfor :-)

ID Hair Niophlex, id hair, niophlex, niophlex behandling, olapex, kur, hårkur, professionel hårkur, frisør, salon, niophlex salon, blogger, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightIdHAIR Niophlex Rescue Shampoo

I skadet hår renser og styrker shampooen, mens den også bidrager med masser af glans til håret. I et Niophlex-behandlet hår vil de aktive ingredienser pleje og forlænge de gode egenskaber ved Niophlex.

IdHAIR Niophlex Rescue Conditioner

Denne balsamkur er supereffektiv og efterlader håret smukt og silkeblødt. Ligesom med shampooen er det ikke et must, at håret i forvejen har fået en professionel kur og lover en stor forskel i al slags hår.

IdHAIR Niophlex Rescue Spray

Mens jeg ikke har fået afprøvet shampoo og balsam endnu, har jeg allerede haft fingrene i denne fantastiske spray, som indeholder arganolie og hydralyseret keratin, som blødgør og giver glans. Det, jeg rigtig godt kan lide ved Rescue Spray er, at den – lidt ligesom en tørolie på huden – trænger hurtigt ind og på ingen måde tynger håret. Det bliver bare blødt og lækkert med masser af shine! Sprayen er specielt tilpasset Niophlex-behandlet hår, men man opnår også en tydelig effekt ved brug i ikke-behandlet hår.


Jeg har været rigtig spændt på at dele den her oplevelse med jer, da det er første gang jeg rigtigt går all in på sådan en slags kur. Jeg var utroligt imponeret over effekten, som behandlingen havde på mit hår. Selv om Niophlex eller en lignende kur ikke helt kan fjerne behovet for en klipning, kan det utvivlsomt udskyde det lidt. Jeg må ærligt indrømme, at mit hår føltes helt nyklippet bagefter. Jeg var simpelthen så positivt overrasket!

Behandlingen er blevet foræret af IdHair, men indlægget er skrevet ud fra egen motivation.

1 kommentar

 • Hello. I see that you don’t update your site too often. I know that writing articles
  is time consuming and boring. But did you know that there
  is a tool that allows you to create new articles using existing
  content (from article directories or other websites from your niche)?
  And it does it very well. The new posts are high quality and
  pass the copyscape test. You should try miftolo’s tools

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Perfect V