Goodiebox september - Look Good Feel Better

Divaderme Brow Extender

divaderme brow extender, divaderme, brow extender, øjenbryn, bryn, øjenbrynsfarve, fibre, markerede bryn, naturlige bryn, blogger, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, anmeldelse, review

Naturlige og fyldige bryn

Jeg har efterhånden en ret bredviftet erfaring med brynprodukter. Mit vigtigste mål med makeup til øjenbrynene er altid, at de skal se naturlige og fyldige ud. Jeg har nemlig ret sparsom hårvækst i mine bryn – med andre ord er der lidt langt imellem hårene, som også er ret lyse. Derfor er mine krav til brynprodukter ret høje, og jeg har heldigvis allerede opdaget masser af gode varianter!

Senest er det Divaderme Brow Extender ii, der har fået turen – og det med et positivt resultat.

Hvad er specielt ved Divaderme Brow Extender?

Divaderme Brow Extender er en semipermanent øjenbrynsfarve. Produktet er baseret på mineralsk havler fra Italien og pigmenterede naturfibre, der lægger sig naturligt på brynene og bygger dem op gradvist. Måske kan man sammenligne det med den engang så populære Fiberwig mascara, der på lignende vis forlænger vipperne ved hjælp af fibre.

Øjenbrynsfarven indeholder panthenol samt rosmarin- og basilikum-ekstrakt, der stimulerer og styrker øjenbrynene i 4-6 uger.

Med andre ord har vi altså her at gøre med et produkt, der på en og samme tid fungerer som makeupprodukt og pleje, som på længere sigt forbedrer udseendet af brynene – ret sejt!

Fyldige bryn, der holder hele dagen

Divaderme Brow Extender er et produkt, som er forholdsvist let at påføre. Jeg påfører min i små strøg i samme retning som brynene. Især for enden af mine øjenbryn, hvor der stort set ikke vokser hår, har Divaderme med sine forlængende fibre været rigtig god. Her kan det nemlig være lidt svært at få en almindelig skygge eller blyant til at række, i hvert fald hvis det skal sidde hele dagen – og dét gør Brow Extender!

Brow Extender påføres med en blød pude-applikator, så den er nem at bruge for alle. Jeg bruger dog selv en vatpind efterfølgende rundt om formen – på den måde opnår jeg helt skarpe bryn. Jeg bruger farven “Light Blonde”, som matcher mine bryn rigtig godt (dem kan I nok få et kig på rundt omkring på bloggen).


Divaderme Brow Extender forhandles bl.a. på Beautycos, hvor den endda fås til kun 190 kroner mod normalprisen på 250 kroner :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox september - Look Good Feel Better