Matas har mestret budgetvenlige makeupbørster

3 Kinds of Grace

Philosophy, philosophy amazing grace, amazing grace, amazing grace ballet rose, pure grace, pure grace nude rose, sæther, sæther beauty, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, dk, bloggers delight, parfume

Da jeg første gang duftede til Amazing Grace, var jeg solgt. Det er én af de der parfumer, der ikke minder om noget andet. Så ren og alligevel utroligt feminin. Derfor var jeg hurtig til at købe den, inklusiv body wash og -lotion – for den duft kunne jeg ikke helt få nok af!

Da Philosophy så udvidede samlingen med to nye parfumer var jeg selvfølgelig ovenud begejstret; og jeg har haft dem liggende alt for længe uden at skrive om dem! Men en masse credit fortjener de altså, og bedre sent end aldrig ;o)

Amazing Grace Ballet Rose

Her har vi en rigtig rosenduft, så den slags skal man være glad for, hvis man skal kunne lide Ballet Rose. Jeg synes personligt, der er en hårfin grænse med parfumer, hvis primære duft er rose: ofte virker de lidt gammel dame-agtige. Det synes jeg dog ikke er tilfældet med denne, som fx. er langt bedre end Paul Smith’s “Rose”, hvis I spørger mig. Foruden rosenduften, indeholder parfumen noter fra lychee-frugt og jasmin, hvilket meget vel er det, der lige gør den lidt mere frisk. En virkelig elegant duft!

Pure Grace Nude Rose

Hvor Ballet Rose er meget elegant i sin duft, er Nude Rose i min optik lidt mere ungdommelig. Den minder mig lidt om Balmain’s Extatic, som i mange år har været en af mine yndlingsdufte, og egner sig perfekt til alle lejligheder. Jeg tror, Nude Rose vil falde i de flestes smag med noter fra bl.a. rose, musk og orangeblomst. Jeg sidder her og dufter til den, og det er svært at lægge den helt fra sig, haha!

Grace duftene koster 355 kr. for 60 ml (eau de toilette).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas har mestret budgetvenlige makeupbørster