Faaborg Pharma - ultimativ pleje til din hud

Matas har mestret budgetvenlige makeupbørster

Matas er nu kommet på banen med en række nye makeuppensler, der både er fantastisk gode, budgetvenlige og pæne at se på.

Der er næppe noget, der varmer end makeup geeks hjerte mere end nye pensler. Især ikke, hvis kvaliteten er i top! For nyligt kom jeg hjem til disse fire pensler, som er en del af den nye Professional serie fra M.Cosmetics, Matas’ eget brand.

Jeg er virkelig imponeret over børsterne. Ved første indtryk er de superpæne at se på og føles gode i hånden, og hårene er superbløde. Ved brug er de lige så imponerende. Sculpting børsten er uvivlsomt min nye favoritpensel, som nu har giftet sig med min Benefit Hoola bronzer. Pudderbørsten er også helt fantastisk – jeg elsker en stor, blød børste, som kan fordele pudderet fint i mit ansigt. De to andre børster, der er afbilledet her, er skam også blevet hverdags-værktøjer. Kollektionen byder også på andre populære pensler som en fan brush og en børste særligt egnet til highlighter. Jeg skal klart ud og have et kig på dem, der (endnu) ikke er i min besiddelse, haha :-)

Penslernes skaft er håndlavet i træ med en blød gummibelægning, der sikrer et godt greb. Hårene er lavet af bløde, syntetiske fibre (taklon). Det bedste af det hele? Ingen af dem koster over 120 kroner. Det er en helt imponerende god pris, hvis I spørger mig, med tanke på kvaliteten. Nå ja, og lige nu er der 25% på hele serien! Så er der vist også nok grund til at slå et smut forbi Matas ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faaborg Pharma - ultimativ pleje til din hud