NEW IN: Marc Jacobs sunnies

Wonder product: Kérastase Bain Riche Dermo-Calm Shampoo

kerastase bain riche dermo-calm shampoo, kerastase haircare, kerastase, kerastase haircare, bblogger, bbloggers, beauty blog, skønhed, skønhedsblogger, caroline overgaard, sart hovedbund, bedste skælshampoo

Jeg har siden jeg var helt ung teenager døjet med tør hovedbund og skæl (lækkert, I know). Jeg har prøvet utallige fugtgivende shampooer, skælshampooer – og ja, jeg har også prøvet at smøre olie i hovedbunden.

Intet har virket på mig indtil jeg fik dette produkt med hjem efter en formiddag med Kérastase. Hvis man er fast læser her på bloggen, så er der nok nogle af jer, der allerede kender til min kæmpe kærlighed til Kérastases produkter!

Der står næsten kun Kérastase på badeværelseshylden hjemme i lejligheden, og derfor havde jeg ret høje forventninger til denne her sag. Produktet er en beroligende og fugtighedstilførende shampoo til tør hovedbund og tørt hår, men er også fantastisk hvis man, ligesom mig, døjer med skæl. Jeg fik besked på at bruge shampooen i små to uger, som en slags kur, og det har virkelig, virkelig hjulpet! Hånden på hjertet, så skal denne her shampoo for evigt være at finde hos mig :)

Find den lige her!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Marc Jacobs sunnies