Wanna wear #26

Vichy Idéalia hudpleje

Hvis I ikke har bemærket det endnu, så har jeg ret meget hudpleje på programmet! Og I kan godt glæde jer, for de her små banditter er altså værd lige at bruge et par minutter på. Faktisk modtog Camilla disse produkter (før jeg tilsluttede mig bloggen), men da hun aldrig nåede at prøve dem og jeg jo tager mig af de skønhedsrelaterede indlæg, var jeg hurtig til at snuppe dem! Camilla har faktisk skrevet et utrolig fint og rørende indlæg her om det af døje med uren hud, og vejen derfra. Selv har jeg aldrig haft de største problemer med min hud. Lidt urenheder her og der kan man jo ikke komme udenom, men ellers har jeg altid været ganske tilfreds. Men selvom jeg altid har været tilfreds, har jeg altid gjort hvad jeg kunne for, at min hud kunne se så godt ud som muligt. Jeg har i mange år været glad for apoteksmærkerne som La Roche Posay, Bioderma og i den grad også Vichy, så jeg var enormt spændt på at se, hvad disse produkter havde at byde på.

vishy, vishy idealia, idealia, skincare

Idéalia Life Serum, 279 kr. har både Camilla og jeg haft og med gode resultater. Det var nok det produkt, der fangede min opmærksomhed allermest. Da den lover at “bekæmpe”, hvad livsstil og miljø gør ved vores hud som stresset hud, UV-beskadiget hud, hud der har været udsat for forurening samt cigaretrøg eller hud som har været i ubalanceret kost. Jeg er godt klar over, at produktet ikke kan redde en meget beskadiget hud, men jeg var alligevel nysgerrig for at se, om serummet gjorde nogen forskel på min hud. Og det synes jeg altså, at den gjorde. Min hud blev meget mere frisk at se på, og jeg lagde mærke til, at jeg havde mindre urenheder end før. Konsistensen af serummet er helt perfekt efter min mening, da den trænger enormt hurtigt ind i huden, så man ikke skal vente med at påføre sin dagcreme indtil produktet er tørt. Serummer er generelt enormt dyre, hvis man gerne vil have en, som virkelig virker. Denne her er faktisk et par hundrede kroner billigere end mange andre, så jeg synes helt sikkert, at den er værd at prøve! Jeg har i hvert fald været tilfreds.

Idéalia Spot Corrector, 200 kr. er også et ret fantastisk produkt i mine øjne. Den indeholder bl.a. eperuline, procystein og vitamin C, som er med til at modvirke mørke pletter. Efter min mening har den været med til at give min hud en mere ensartet hudtone ligesom ovenstående produkt. Samtidig er den også let at påføre og trænger rigtig hurtigt ind. Jeg vil dog sige, at hvis man allerede har serummen eller omvendt har Spot Correctoren, behøver man ikke begge produkter ligesom jeg har haft, da de lidt gør de samme ting efter min mening. Hvis jeg skulle vælge én af de to, ville jeg stadig helst vælge serummen :)

Idéalia face cream, 150 kr. Jeg er enormt picky, når det kommer til dagcremer. Enten fugter de ikke nok, eller også fedter de for meget og gør min hud skinnende efter jeg har lagt min makeup, og det look er der jo ikke rigtigt nogen som er fan af! Men denne her er lige in between og er faktisk en helt perfekt dagcreme for mig. Nu når de koldere måneder nærmer sig, kan jeg godt mærke, at min hud har behov for mere fugt, end hvad denne her kan give mig, men i hele sommerperioden og efterårsperioden har denne lille fine krukke altså været min bedste ven. Ligesom de andre produkter, er denne her virkelig med til at give huden en smuk glød. Den indeholder ultra fine partikler af perlemor, som er med til at skabe gløden, sejt ikke?

Nu er alle produkterne tomme og klar til at blive smidt i skraldespanden! Jeg vil helt sikkert anbefale alle produkterne til piger, der ligesom mig, har en forholdsvis “normal” hud og ikke døjer med for mange urenheder. Er der nogle af jer som selv har prøvet noget fra serien?

– Caro

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna wear #26