Løwén Eye Makeup Remover - også til dig med eyelash extensions!

Tutorial: Halloween makeup

{ Sponsoreret samarbejde med Coolstuff }
dsc07059

dsc07036

Halloween makeup: Clockwork Orange

De fleste, der læser fast med herinde har nok allerede fået det indtryk, at jeg er stor fan af det naturlige og ikke gør mig meget i tunge looks eller scenemakeup. Meeen engang imellem synes jeg, det kan være meget sjovt at lege lidt med makeup – især når muligheden for at lave en guide til halloween makeup byder sig!

Jeg har forsøgt at lave et mere simpelt look, som ikke tager mere end en time at lave (afhængigt af, hvor god man er til det med falske vipper – jeg er elendig). Det er inspireret af  Stanley Kubricks ikoniske film “Clockwork Orange” – en meget speciel film fra 70’erne – og hovedpersonen Alex.

Produkterne, jeg har brugt, er budgetvenlige og alle fra Coolstuff.

Så her kommer min lille halloween makeup tutorial altså: Et feminint take på “Clockwork Orange”.

halloween makeup, halloween, tutorial, coolstuff, makeup, blog, blogger, guide, a clockwork orange, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blogger, skønhedsblog, beauty blog, dk, bloggers delight

Det har jeg brugt

Udover almindelig makeup til base, bryn og øjenskygge, har jeg faktisk kun benyttet mig af fire produkter. Dem kan I som sagt alle finde på Coolstuff.

  • Paryk og paryknet – bare lige for at gøre det hele lidt sjovere og virkelig være i stand til at forvandle sig selv ;-). Denne findes til 99 kroner lige her og gør sig rigtig fint til formålet! Paryknettet findes her til 29 kroner.
  • Lyseblå kontaktlinser – for at gøre det looket lidt ekstra halloween-ish syntes jeg, at looket skulle fuldendes med nogle lidt scary kontaklinser. Disse er i farven “Natural Blue” (selv om jeg ikke ligefrem ville kategorisere dem som natural, haha!). De kan bruges én gang og koster 79 kroner.
  • Vipper – det særlige ved Alex’ look er de falske øjenvipper, han sætter under det ene øje. Det skal selvfølgelig også være den bærende detalje i dette look! Jeg har brugt disse vipper, som koster 39 kroner.

Prisen i alt for dette look er altså, rundt regnet, kun 250 kroner!

dsc06958Base

Jeg har brugt lidt ekstra krudt i ansigtet og gået all in på kontur. Det er ikke meningen, at dette look skal være glowy, som jeg normalt er fan af, men mat. Derfor har jeg brugt foundation til det formål samt pudder.

dsc06974Øjne

Jeg har kombineret to matte, brunlige skygger på mit øjenlåg og brugt en lidt varmere, shimmery farve langs nederste vippekant.

dsc06986Linser og vipper

Det er første gang nogensinde, at jeg har prøvet kontaktlinser – og det gik egentlig rimelig smertefrit. Som I nok kan se, bidrager de virkelig med meget til looket, som bliver langt mere creepy med den detalje.

Vippen er af ret kraftig størrelse og ikke helt nem at påføre, men øvelse gør mester og tålmodighed er en dyd! Brug en sort eyeliner til at skjule evt. mellemrum og tydelig lim.

dsc07036

dsc07057Færdigt look

Lidt af en forskel fra første billede, no? Med markerede læber, paryk og en sort hat fuldendes looket. Jeg vil nok anbefale en bowlerhat frem for min sommerhat her – men min egen er simpelthen blevet pist væk! But you get the idea.


Jeg er selv kæmpe fan af dette look til halloween makeup, især da det er forholdsvist nemt at give sig i kast med. Hvis jeg kommer til halloweenfest i år, bliver det utvivlsomt i denne mundering! Jeg håber også, at I kan lide idéen!

I kan finde masser af inspiration til jeres egen halloween makeup på coolstuff, som har et virkelig godt udvalg af udklædningsmakeup (iblandt tusindvis af andre sjove sager).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løwén Eye Makeup Remover - også til dig med eyelash extensions!