Plaisir Young Skin: Ny hudplejeserie til ung hud

Tre nye favoritter til håret

orofluido, hairspray, strong hold, caviar style satin rapid blowout balm, bamboo kendi dry oil spray, bamboo kendi oil, alterna, hårprodukter, bedste stylingprodukter, hårstyling, styling, anmeldelse, hår, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delightI forhold til, hvor meget tid jeg bruger på at style mit hår, er det faktisk ikke ofte, at jeg får skrevet om hårpleje og -styling herinde. Det må der da laves om på!

NÅ, men i dag tænkte jeg, at jeg ville fortælle jer om tre produkter, der har været særligt populære hos mig den seneste tid. Som både styling og pleje har jeg virkelig været begejstret for at benytte mig af dem i en periode, hvor jeg har forsøgt at lægge glattejernet mest muligt på hylden. Når det ikke er lykkedes mig, har de mindst lige så gode egenskaber til dét formål ;-) Win-win!

orofluido, hairspray, strong hold, caviar style satin rapid blowout balm, bamboo kendi dry oil spray, bamboo kendi oil, alterna, hårprodukter, bedste stylingprodukter, hårstyling, styling, anmeldelse, hår, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delightAlterna Bamboo Kendi Oil Dry Oil Mist

Jeg er virkelig vild med den her! Den sørger for nul frizz i mit krøllede hår og giver masser af næring og shine. Jeg bruger den også inden jeg glatter hele mit hår – her sørger den for et virkelig flot, shiny, velplejet resultat, der dufter himmelsk! Når jeg ikke glatter mit hår, kan jeg finde på at bruge den både inden føntørring og i tørt hår.

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist er en letvægts olie-spray, som absorberes med det samme. Den styrker og udglatter og er ligeledes varmebeskyttende. Derudover er den farvebevarende og er særligt velegnet til fint/normalt hår (heja Skandinavien!).

Produktet er uden parabener, phthalater, gluten, mineralske olier, syntetisk farve eller petrolatum.
Find bl.a. Alterna Bamboo Kendi Oil Dry Oil Mist her til 160 kroner.

orofluido, hairspray, strong hold, caviar style satin rapid blowout balm, bamboo kendi dry oil spray, bamboo kendi oil, alterna, hårprodukter, bedste stylingprodukter, hårstyling, styling, anmeldelse, hår, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delightAlterna Caviar Style Satin Rapid Blowout Balm

KÆMPE vinderprodukt, girls! Jeg er begyndt at bruge Satin Rapid Blowout Balm hver gang, jeg føntørrer mit hår. Den beskytter mit hår mod varmen og gør det helt utroligt blødt og lækkert. Som alle Alternas produkter dufter den også helt fantastisk, hvilket jo altid fremhæves af varmen. Mit hår føles på ingen måde tynget efter brug af produktet – jeg kan faktisk slet ikke mærke, at jeg har brugt noget. Mit hår er bare sundt og shiny, yay!

Alterna Caviar Style Satin Rapid Blowout Balm indeholder ingen parabener og er fri for syntetisk farve.
Find bl.a. produktet her til 264 kroner. Det er måske lidt pricy, men i min optik totally worth it. 

orofluido, hairspray, strong hold, caviar style satin rapid blowout balm, bamboo kendi dry oil spray, bamboo kendi oil, alterna, hårprodukter, bedste stylingprodukter, hårstyling, styling, anmeldelse, hår, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delightOrofluido Hairspray – Strong Hold

Jeg bruger faktisk sjældent hårspray, men er begyndt at huske mig selv på det, når jeg styler mit hår. Ofte, når jeg glatter mit hår, giver jeg det også lidt ekstra spil ved at skabe bløde krøller med glattejernet. De holder altså en hel del bedre med sådan en hårspray, har jeg fundet ud af – haha! Det ved alle jo … Jeg har bare aldrig tænkt så meget over det.

Anyways, Orofluidos hårspray her er superskøn! Den giver stærkt hold uden at gøre håret stift eller klistre, indeholder plejende olier og dufter dejligt (kan I efterhånden fornemme, at jeg er vild med velduftende hårpleje?). Den har også en rigtig god pris – 79 kroner. Find den bl.a. her.


Hvilke hårprodukter sværger du til at the moment?

xx

2 kommentarer

  • Har du set den hårolie, jeg skrev om? (Den er ovenikøbet billig). Jeg bruger hverken særlig meget tid eller penge på mit hår. Men et par dråber olie, kan virkelig gøre en forskel :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plaisir Young Skin: Ny hudplejeserie til ung hud