Nail Combo

Tip: Gurkemeje

01541

Som I måske har bemærket i nogle af mine tidligere indlæg, så er jeg gået hen og blevet lidt af en health-junkie, og synes simpelthen at det er så spændende :)

Min seneste obsession er gurkemeje. Gurkemeje har et hav af fordele som alle helt sikkert burde benytte sig af!

Gurkemeje fås i pulverform og som en hel rod, minder ret meget om ingefær faktisk! Gurkemeje bliver bl.a. brugt som naturmedicin til at behandle hoste, gigt og inflammation. Selv døjer jeg med et ret dårligt immunforsvar, og det er lige her at gurkemeje er min ven. Der er nemlig lavet undersøgelser som viser, at curcumin nedsætter mængden af pro-inflammatoriske stoffer (som er de stoffer der normalt øger inflammationen i kroppen). Det svækkede immunforsvar vil så stille og roligt blive bygget op igen ved indtagelse af gurkemeje:)

Man kan bruge gurkemeje på mange forskellige måder. I madlavning, i en morgensmoothie, lave en “golden latte” eller bare tage det som kosttilskud. Personligt synes jeg sidstnævnte er den nemmeste måde at tilføre gurkemeje ind i min kost. Lige pt. bruger jeg Pukkas’ gurkemejekapsler og jeg elsker dem! Jeg tager 2 kapsler hver dag inden et måltid med et stort glas vand. Så kan mit immunforsvar bare komme an! Kapslerne indeholder 35,2 g frisk gurkemejerod, så vi har at gøre med en meget koncenteret blanding, som er svært at opnå når man “bare” bruger det i madlavning. Lige præcis af den årsag synes jeg det er super smart at benytte sig af kapslerne.

Så ned og få fingrene i gurkemeje, ladies! Enten i frisk form eller kapsel ;)

Kærligst,

Caro

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nail Combo