Min sommermakeup

Sommerfarver fra Sally Hansen Color Therapy – “Cares while you wear”

Sally Hansen Color Therapy, sally hansen, color therapy, caring nail polish, plejende neglelak, neglelak, sommer, sommerfarver, blog, blogger, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delightFarverne: 200 Powder Room (shimmery nude), 260 Berry Smooth (fuchsia), 270 Mauve Mantra (støvet rosa), 190 Blushed Petal (nude), 320 Auran’t You Relaxed? (rød), 440 Ja-Cozy (Marineblå)

Jeg har i en kortere periode fået lavet shellac, som jeg relativt hurtigt fortrød at være startet på – vedligeholdelsen er simpelthen for dyr, hvis I spørger mig. Meeen, så er det jo heldigt, at disse smukke farver vejen til min dør, lige som jeg besluttede mig for at droppe shellac-behandlingerne!

Sally Hansen Color Therapy serien tæller nu 38 farver, som alle er formuleret med arganolie – en patenteret formel, som giver neglene intens næring og fugt, mens de er dækket af den fine farve. What’s not to love?!

Sally Hansen Color Therapy, sally hansen, color therapy, caring nail polish, plejende neglelak, neglelak, sommer, sommerfarver, blog, blogger, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delight

For en pige som mig, der siden altid har været plaget af bløde, dumme negle, der flækker og bare skal være klippet helt ned for ikke at revne, er disse lakker virkelig noget, man sætter stor pris på. Jeg kan i hvert fald slet ikke vente med at forskønne fingerspidserne med disse fine farver! Jeg glæder mig til at vise jer, hvordan de ser ud på neglene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sommermakeup