Fine sommernegle med Appeal4!

SEPHORA COLORFUL EYESHADOWS

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg elsker øjenskygger. Især de neutrale af slagsen. Selvom jeg for det meste er mest til en sort streg over øjet, så elsker jeg at eksperimentere med forskellige øjenskygger og looks. De her kom ind ad min dør for et par dage siden, og jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer nogle swatches, da de er sindssygt fine!

sephora colorful eyeshadows, sephora eyeshadows, new sephora eyeshadows, neutral eyeshadows, smokey eye, brown smokey eye, sephora eyeshadow swatches, caroline overgaard, beautyblogger, beautyblog, skønhed, skønhedsblog

Normalt er jeg ikke så vild med enkelte skygger; jeg foretrækker når de kommer i paletter, da de er nemmere at bruge og giver en et bedre overblik over, hvilke farver man kan bruge sammen. Men de her er super fine, fylder ikke særligt meget og kan nemt bruges med andre skygger.

“My teddy bear” er så meget en farve for mig! Jeg elsker, elsker ELSKER brune, shimmery nuancer. De klæder stortset alle hudtoner og øjenfarver, og de er fine til både hverdag og aftenbrug. Denne her er superfin, har den helt rigtige mængde shimmer, hverken for meget eller for lidt. Den kan varmt anbefales.

“What happens in Vegas…” er mere en glitter øjenskygge end en shimmery en af slagsen. Det er en super smuk skygge, som har en meget varm, abrikosfarvet teint med noget guldglimmer i, som jo er rigtig smukt til en solbrun sommerhud! Den skal jeg helt sikkert bruge i løbet af sommeren :)

“Victorian cottage” har en mere satin-agtig finish og er uden særligt meget shimmer. Normalt tiltrækker lyserøde øjenskygger mig ikke rigtigt, da jeg ikke synes, at de klæder min hudtone så godt. Jeg tror at den vil klæde piger med en lidt mere lys hudtone rigtig godt! Det kunne være at jeg skulle få Camilla til at smække den på øjnene? :) Men fin er den altså!

Her er der lige nogle swatch af hver enkelte skygge. Fra venstre mod højre: “My teddy bear”, “What happens in Vegas…” og “Victorian cottage”. 

Øjenskyggerne vil være tilgængelige i SEPHORA fra august af og fås i hele 18 forskellige nuancer til 100 kr stykket. Hvis ikke man bruger særligt mange skygger og bare gerne vil have et par stykker til når man endelig gør frem for en stor palette, så er de her helt sikkert sagen!

– Caro <3

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

2 kommentarer

 • Victorian cottage er simplethen så smuk! Har faktisk aldrig prøvet Sephora’s egne skygger. Hvordan synes du, de er i kvalitet? (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er så fin, ja!
   Jeg synes faktisk at de er helt udemærket! Jeg har prøvet bedre, men med en god primer indenunder holder de altså godt :)
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine sommernegle med Appeal4!