By Falengreen: Skånsom og miljøvenlig hårpleje

PUKKA kosttilskud

pukka, pukka kosttilskud, pukka cranberry, bblogger, skønhedsblog, bbloggers, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeupblog, livsstilsblog, sundhed

Jeg har tidligere skrevet lidt om min kærlighed til kosttilskud her på bloggen, bl.a. HER. Jeg elsker PUKKA og drikker uendelig mængder af deres te hver dag, haha! Jeg havde dog aldrig prøvet deres kosttilskud, så da jeg fik muligheden for at teste noget fra deres sortiment blev jeg ellevild! Nedenfor vil jeg snakke lidt om henholdsvis deres Womankind Cranberry og deres Natural Balance. Jeg håber, at I kan lide det og har lyst til at læse med :)

bjhbj362

Dog vil jeg lige sige, at det jo kan være rigtig svært at sige om de her ting virker, da der er mange forskellige faktorer der spiller ind. Det her er bare mine personlige overvejelser om produkterne :)

Pukka Womankind Cranberry

Nu bliver det måske en anelse personligt, men grunden til, at jeg godt kunne tænke mig at teste de her kapsler er simpelthen af den årsag at jeg døjer rigtig meget med blærebetændelse. Faktisk så meget at jeg har haft det nærmest konstant siden jeg var 12 år. Min læge er ved at finde ud af hvad vi kan gøre ved det, men jeg er i mellem tiden ret desperat på at finde midler der kan hjælpe lidt på smerterne. Jeg har tit benyttet mig at tranebærkapsler, men synes aldrig rigtigt at dem jeg har prøvet har virket. De her kapsler fra Pukka indeholder som sagt tranebær som fra naturen hjælper mod blærebetændelse. Kapslerne skal bekæmpe infektioner og modvirke inflammation og smerte i urinvejene samt modvirke irritation.

Nu er min blærebetændelse meget slem, så de små kapsler kunne ikke bekæmpe urinvejsproblemerne alene. MEN! De har helt sikkert hjulpet på smerten. Jeg skal helt sikkert have flat i en ny krukke af dem her og kan helt sikkert anbefale dem til andre piger og kvinder som også døjer med blærebetændelse.

Pukka Natural Balance

Jeg har siden november været på lidt af en livsstilsændring både hvad gælder kost og motion. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at prøve de her kapsler fra Pukka som hjælper på at øge forbrændingen i takt med temperaturen. Basically lover Pukka at de her kapsler skal sætte gang i forbrændingen. Det er en unik blanding af økologiske urter som: tang, grøn te, gurkemeje og kanel. Hvis man indtager kapslerne med en kombination af varieret kost vil ens fordøjelsessystem styrkes og afbalancere blodsukkeret som resulterer i, at overskydende fedt og kolesterol kan blive udskilt fra kroppen.

Som sagt er jeg lidt på en livsstilsændring, som har resulteret i at jeg har tabt mig en del. Så jeg har ikke et specifikt ‘tal’ eller noget på hvorvidt de her virker eller ej. Jeg er dog sikker på, at de har hjulpet mig igennem mit vægttab og kunne sagtens finde på at købe mig de her igen. Så hvis du trænger til lidt af en kick-starter kunne de her helt sikkert være en mulighed :) Jeg har spist to kapsler om morgnen inden min morgenmad og en kapsel om aftenen inden min aftensmad!

Jeg er lidt nysgerrig på at prøve andre kosttilskud fra Pukka, så skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I ligger inde med nogle vidunderprodukter fra Pukka! Jeg er selv rigtig glad for deres Clean Greens Powder som jeg har snakket om HER :)

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Falengreen: Skånsom og miljøvenlig hårpleje