Bow ring

Oriflame goodies

God morgen, piger!
I fredags modtog jeg denne godtepose fra Noise PR fyldt til randen med lækre Oriflame produkter, og jeg var henrykt og ikke mindst enormt taknemlig! Jeg har ikke prøvet særligt mange Oriflame produkter før i tiden, derfor var jeg ret nysgerrig for at se, om nogle af de her produkter evt. kunne blive fast inventar i min makeup pung!

Til dette look har jeg brugt:

 • Perfecting Face Primer
 • Giordani Gold Invisible Touch Foundation
 • Conceal kit
 • Eyebrow Kit
 • Master Curl Mascara
 • Giordani Gold Pulent Night Pearls
 • Colour Drop i “Beige Drew”

Giordani Gold Iconic Lipstick SPF 15, 160 kr.

Lad os starte med de her fine banditter! Til at starte med er indpakningen SÅ fin! Selve læbestiften er nem at påføre og sidder godt. At de har faktor 15 er jo også en kæmpe fordel :) Desværre er jeg ikke så vild med farveudvalget. Udover den første farve, som faktisk er rigtig fin og sommerlig, så tiltaler de brune nuancer mig ikke specielt meget. Find dem lige her.

Fra venstre mod højre: “Pearly Pink”, “Creamy Nude”, “Satin Beige” og “Pink Nude”

Giordani Gold Canary Diamond Lipstick, 115 kr.

De her læbestifter er lidt mere mig! Og hold op hvor er det dog nogle fine farver :) Det er en forholdsvis sheer læbestift, men den kan sagtens bygges op! Dem kan I købe her.

Fra venstre mod højre: “Champagne Nude”, “Stardust Petal” og “Crystallised Pink”.

Colour Drop Lipstick, 134 kr.

Og nu til mine absolut favoritter af alle de fine læbestifter, som jeg har modtaget! De her læbestifter er de blødeste og fineste sheer læbestifter, jeg nogensinde har prøvet! Jeg er især vild med den koralrøde, som jeg også har på på de første billeder. De her to kommer helt sikkert til at sidde på mine læber en hel de kommende måneder :) Find dem her.

Fra venstre mod højre: “Beige Dew” og “Liquid Red”.

Perfecting Face Primer, 111 kr.

Jeg har aldrig rigtigt været typen, der har brugt primer under min foundation, men jeg var alligevel nysgerrig efter at se, om denne her gjorde en forskel, og det gør den – jeg synes helt sikkert, at den får min hud til at føles mere glat og min base til at holde længere end normalt! Jeg er fan! Find den her.

Giordani Gold Invisible Touch Foundation, 125 kr.

Noget, som jeg har prøvet fra Oriflame før, er en af deres foundations, og da jeg har været ret tilfreds med dem, havde jeg ret høje forventninger til denne her lille flakon! Og jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket. Denne foundation efterlader min hud med en meget fin og naturlig finish. Jeg modtog farven “Light Ivory” og den passede heldigvis perfekt til mig! Den er sat ned fra 205 kroner, så I kan spare en del her! I kan finde den lækre sag lige her :)

Conceal Kit, 130 kr.

Jeg var også rigtig nysgerrig efter at prøve denne her lille concealer palette! De er utrolig cremede og blender rigtig godt ind på huden. Den gule tone bruger jeg under øjenene og den grønne hvor min hud er en anelse rød – det fungerer super godt! Den sidste farve er alt for rødlig til min hudtone, og den bruger jeg derfor ikke, men de andre er jeg ret begejstret for :) Find den her.

Very Me Peach Me Perfect Skin Glow, 80 kr.

Det her er også et lækkert produkt, især til de varme sommermåneder :) Det er en creme med lidt shimmer i, der får huden til at skinne så fint, så fint! Man kan både bruge den som highlighter, en primer eller rundt omkring på kroppen. Prisen er også helt okay, og I kan finde den lige her.

Master Curl Mascara, 138 kr./Wonder Lash Mascara, 140 kr./The One Volume Blast Mascara, 142 kr.

Jeg modtog ikke bare én, men hele tre mascara! Jeg har før i tiden været positivt overrasket over deres mascara, så jeg var rigtig glad for, at de også fulgte med! Jeg har endnu ikke fået testet dem nok til at kunne give en proper anmeldelse af dem, men I kommer helt sikkert til at høre det, hvis der er nogle af dem, jeg er vild med!

Eyebrow Kit, 129 kr.

Et andet favoritprodukt er helt sikkert denne lille fikse palette til øjenbrynene! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide et par definerede øjenbryn, og siden jeg altid fylder dem ind med min trofaste MAC øjenskygge “Charcoal Brown” var jeg nysgerrig for at se, om denne her måske var en mulighed for lidt forandring ;) Og jeg må sige, at jeg er meget imponeret. Den mørke farve passer perfekt til mine bryn, måske bedre end “Charcoal Brown”. Kan varmt anbefales! Dog vil jeg samtidig anbefale at bruge en anden børste, end den der følger med. Jeg får et godt resultat med min 266 børste fra MAC. Find det lille praktiske kit her.

Giordani Gold Bronzing Pearls, 265 kr.

Hvis nogle af jer har sukket lidt efter Guerlains smukke perle puddere, så burde I helt sikkert lige tage et kig på de her, før I køber jer fattige i dem fra Guerlain! Det er faktisk fuldstændig det samme produkt og koster mindre :) Jeg bruger denne her som blush, og det efterlader mine kinder super fine med en lækker glød. Find dem lige her.

Nail Whitener, Nail Shield & Growth Booster

Lidt neglepleje kan man jo altid bruge! Og de her tre produkter har jeg faktisk prøvet før. Jeg er især vild med deres “Growth Booster” :) Produkternes navne beskriver jo rimelig godt, hvad de gør, men er I i tvivl, så tøv endelig ikke med at skrive en kommentar :)

Very Me Spring Tenderness

Lidt flere neglelakker til samlingen! Og nogle super fine af slagsen. Desværre er de ikke de nemmeste at påføre og farven fordeler sig lidt ujævnt på neglen. Men fine er de! Disse forårsfarver er ikke lige at finde inde på deres webshop – det kan godt være, de allerede er udgået – men derfor skal I jo ikke snydes for synet af dem ;)

Fra venstre mod højre: “Green”, “Pink” og “Orange”

 

 

Det var et superlangt indlæg – jeg håber, at I bærer over med mig, haha! Alt i alt er det nogle super lækre produkter, som I burde kigge lidt på ;)
Hav en dejlig dag!

– Caroline

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

5 kommentarer

 • Det ser ud til at det er nogle rigtig gode produkter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er det bestemt også :) Du burde helt sikkert kigge forbi Oriflames hjemmeside! Deres hudplejeserier er også rigtig lækre!
   Xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke da en pose… det er jo helt vildt..
  – jeg har prøvet Orifalme… for mange år siden, men tænker at der da er kommet ret meget til siden…
  – heldige dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker stak at modtage :-) Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har prøvet Oriflame. Har til gengæld prøvet Yves Rocher for nyligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bow ring