TOP 3 BRONZERS

Nyhed fra Balance Me: Collagen Boost Flash Cleanse Micellar Water

balance me, balance me hudpleje, balance me makeup fjerner, balance me micellar water, bbloggers, bblogger, beautyblog, beauty blogs, skønhed, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Den faste læser husker måske, at jeg sværger til rensevand. Jeg er virkelig ikke god til at fjerne min øjenmakeup med en olie eller balsam, da de har det med at sidde som en film på mine øjne i lang tid efter, hverken særlig praktisk eller behageligt, haha.

Biodermas version var i mange år min favorit, men næsten alle brands er kommet på banen med deres bud på den perfekte rensevand, og i dag tester jeg altså denne her nyhed fra Balance Me. Foruden at virke som en rensevand, indeholder produktet beroligende kamille, bergamot som forbedrer en kedelig angsigtsfarve samt neroli- og mandarinolier, som fremmer en sundere hud ved at tilskynde cellegenerering.

Jeg påfører to pump på en vatrondel og tørrer forsigtigt henover ansigtet indtil makeuppen er fjernet. Produktet irriterer slet ikke mine øjne og fjerner makeuppen hurtigt uden problemer!

Flash Cleanse Micellar Water ligger til 175 kroner og kan bl.a. findes her og her. Umiddelbart synes jeg, at det er en lidt pebret pris for en makeupfjerner, men hvis du ligesom mig godt kan lide at bruge lidt ekstra penge på din hudpleje, så er denne her altså værd at give et skud! Den er i hvert fald fast inventar på badeværelseshylden hos mig nu :)

Jeg har ikke prøvet andet fra Balance Me før, så sig endelig til hvis I ligger inde med nogle vidunderprodukter fra mærket, som man bare SKAL prøve ;)

Xx Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 3 BRONZERS