Depend øjenvipper

New things I’m loving right now ❤

sephora, sephora summer news, sephora brushes, sephora powder brush, nails inc nailpolishes, sephora plumping lipgloss, sephora powder, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog

Som I nok ved så elsker jeg at afprøve nye skønhedsprodukter! Lige pt. er det de her nyheder fra Sephora og en ny yndlings neglelak fra Nails Inc som har mit hjerte.

Bortset fra neglelakken (Nails Inc i “Porchester Square“) så er resten af produkterne nyheder som snarest lander i Sephora (i starten af maj hvis jeg ikke tager fejl…). Jeg har skrevet mange gange om Sephoras Pro børster her på bloggen, de er nemlig intet mindre end fantastiske! Jeg er især blevet SÅ vild med denne her kæmpe pudderbørste, som egentlig er alt for stort til mit lille hoved, men den fungerer helt vildt godt alligevel, haha!

Sephora lancerer denne smukke finishing powder, som minder enormt meget om de smukke pudre fra Guerlain. Jeg har aldrig haft fingrene i dem fra Guerlain, men jeg er i hvert fald vild med denne her! Den får min makeup til at se meget mere lysende og frisk ud, det kan vi jo godt lide :)

Jeg har aldrig været så god til læbestift, jeg prøver engang imellem, men jeg tror bare at jeg må erkende, at jeg er mere en læbepomade/lipgloss-pige. Sephora kommer ud med denne her fine sheer lipgloss med plumping effekt. Denne her lille sag bor lige pt. i min håndtaske, for hvem vil ikke gerne have lidt mere fyldige læber? ;)

Der kommer SÅ mange fine ting fra Sephora de næste par måneder, og jeg vil helt sikkert poste flere indlæg med dem her på bloggen over det næste stykke tid. Glæd jer!

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend øjenvipper