Dagens tip: Køb dine spænder på Ebay

Mirror goals – spejle fra BGA Nordic

Reklame for BGA Nordic

spejle, inspiration, billedrammer, bga nordic, indretning, blog, boligblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, webshop, online, billige spejle

spejle, inspiration, billedrammer, bga nordic, indretning, blog, boligblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, webshop, online, billige spejle

Det er efterhånden et halvt år siden, at min kæreste og jeg flyttede ind i vores dejlige lejlighed på Østerbro. Og selv om vi flyttede ind og indrettede os på kort tid, føler jeg alligevel aldrig, vi er “færdige”. Der er ligesom altid noget, der kunne være bedre! F.eks. vil jeg gerne have radiatorskjulere, så vi kan gøre hjemmet mere fint og have plads til mere nips, men ikke mindst ville jeg ønske, at vi havde lidt flere billeder på væggene – og flere og flottere spejle!

Spejle fra BGA Nordic

Jeg havde helt ærligt ikke hørt om BGA Nordic, før jeg blev tilbudt at lave dette indlæg i samarbejde med dem. Jeg er dog glad for, at jeg har stiftet bekendtskab med deres webshop nu – og det er ikke bare noget jeg siger! De har seriøst mange flotte spejle til virkelig fornuftige priser sammenlignet med, hvad man ellers ser hos fx. Moodings, som er min go-to boligshop. Nu hvor jeg står og overvejer at investere i et eller to spejle mere til lejligheden, bliver det meget vel BGA Nordic, jeg køber dem fra. Se selv her, hvor mange fine spejle, man kan få derinde :-)

spejle, inspiration, billedrammer, bga nordic, indretning, blog, boligblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, webshop, online, billige spejle

BGA Nordic har desuden rigtig mange fine billedrammer, som jeg nok også skal på udflugt i, når vi får investeret i lidt flere billeder til væggene.

Inspiration til indretning med spejle

Jeg har drømmet mig væk i smuk indretning på Pinterest og fundet de fineste bud på, hvordan man indretter med spejle, frem her …

spejle, inspiration, billedrammer, bga nordic, indretning, blog, boligblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, webshop, online, billige spejle

Det antikke look

… er jeg især vild med. Jeg overvejer derfor at købe en af nedenstående. Hvilken farve hælder I mest til? Jeg står nok mellem sølv og hvid, men de er alle tre så fine!

spejle, inspiration, billedrammer, bga nordic, indretning, blog, boligblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, webshop, online, billige spejle


Jeg håber ikke, sådan et indlæg her er for langt væk fra skønhedsuniverset i jeres optik. I min er det nemlig ikke, for hvordan skal jeg lægge en pæn makeup uden et godt spejl? 🤷‍♀️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tip: Køb dine spænder på Ebay