3 nye hudplejefavoritter fra Benefit og Eroborian

Mellisa hudpleje

melissa, melissa hudpleje, melissa skincare, skincare, økologisk hudpleje, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeupblog, caroline overgaard

For et par måneder siden slog det mig, at jeg aldrig har prøvet noget hudpleje fra det danske hudplejemærke Mellisa. Jeg tester lige i øjeblikket en række andre hudplejeprodukter, og hvis min hud ikke skal slå helt ud, er det nok vigtigt, at jeg lige venter lidt med at teste de her produkter, selvom jeg bare så gerne vil lave en anmeldelse her på bloggen! Men jeg tæntke, at hudplejenørderne derude ville nyde at læse et lille indlæg om mærket alligevel :)

Melissa har eksisteret siden 1986 og specialiserer sig indenfor økologisk hudpleje her i Danmark. Mellisas historie startede i Louise Mellisa Klinders (kvinden bag hudplejeserien) barndomshjem, hvor hendes mor havde travlt med krukker, prøver og råvarer. Allerede som barn havde Louises mor en interesse for blomster og planter, som hun plukkede, artsbestemte og pressede. Da hun fik konstateret psoriasis begyndte deres interesse for planternes rige især. Først for at finde et alternativ uden kortison til pleje af sin psoriasis og siden til hudproblemer og andre behov. Det var starten for mærket, ret fin historie faktisk :)

Jeg glæder mig til at komme i gang med at teste produkterne. Er der nogle af jer, som ligger inde med nogle gode produkter fra Mellisa, som I kan anbefale?

– Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 nye hudplejefavoritter fra Benefit og Eroborian