Favoritter i juni

Daisy Daze – Nye limited edition dufte fra Marc Jacobs

Marc Jacobs’ Daisy duft har om nogen fået etableret sig som en kult-parfume, som de fleste på den ene eller anden måde har stiftet bekendtskab med. Den har mange fans, og det forstår jeg personligt godt. Daisy er en “nem” og imødekommende duft, der i mine øjne vil falde i de flestes smag. Den fint dekorerede flakon findes da også i fire forskellige udgaver nu: Daisy, Daisy Love, Daisy Eau So Fresh og Daisy Dream, som har hver sin særprægede duft og flakon.

Daisy Daze

Traditionen tro har Marc Jacobs igen i år lanceret en limited edition udgave af de populære Daisy dufte: Daze. Daisy Daze er lanceret i alle fire versioner. Til fælles har de, at de er et frisk og frugtigt twist på de klassiske Daisy-dufte.

Jeg har fået fingrene i to af Daze-duftene: Daisy Dream Daze og Daisy Love Daze. Personligt er jeg mest til Daisy Dream Daze, da den er mere let og frisk, mens Daisy Love er en smule sødere og for mig er mest oplagt til en form for special occasion. Jeg bruger dog dem begge flittigt og ynder faktisk at blande dem, da de komplimenterer hinanden rigtig fint.

Jeg elsker designet på flakonerne, der med sit blomstrede look og melonfarverne leder tankerne hen på varme, glade dage. Selve duftene skal vi da også lige gennemgå.

Daisy Daze

Top: Mandarin
Hjerte: Mirabelle
Krop: Cremet musk

Daisy Eau So Fresh Daze

Top: Hvid fersken
Hjerte: Frugthavens blomster
Krop: Ferskenhud

Daisy Dream Daze

Top: Blåregn
Hjerte: Longanbær
Krop: Rene musknoter

Daisy Love Daze

Top: Abrikos
Hjerte: Osmanthus
Krop: Gyldent rav

Daisy Daze duftene koster 590 kroner for 50 ml, pånær Daisy Eau So Fresh Daze, der koster 600 kroner for 75 ml.

Har du haft snuden i de nye Daze-dufte? Hvis ikke, så kan jeg altså varmt anbefale det! Jeg tror i hvert fald også lige jeg skal ud og kigge på de to, der ikke er kommet i min varetægt (endnu) …

 

Reklame – duftene er modtaget i gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i juni