Essie Gel Couture Enchanted Collection

To makeupnyheder fra Clarins, der er værd at holde øje med

clarins, clarins makeup clarins primer, sos primer, everlasting cushion foundation, clarins foundation, cushion foundation, spf 50, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, review, bloggers delight, dk

Mange af jer kender nok Clarins fra deres hudpleje, som de jo er ganske fantastiske til. Men noget de også er ret gode til – og efterhånden har et rigtig stort sortiment af – er makeup. Min første læbestift kom faktisk fra Clarins!

Plejende ingredienser

En god grund til at vælge Clarin’s makeup er, at du ikke finder ét eneste produkt i deres sortiment, som ikke indeholder plejende ingredienser. Hvad enten du er ude i mascara, foundation eller læbestift, vil du finde en form for plejende ingredienser i produktet. Det er jeg personligt kæmpe fan af – især når det kommer til min foundation, som dækker hele ansigtet ;-)

SOS Primer & Everlasting Cushion Foundation

I dag vil jeg gerne vise jer et par nyheder fra netop Clarins’ makeuplinje, som begge har imponeret mig meget. Her taler vi om to virkelig gode baseprodukter, hvor en af dem har fundet vejen til en permanent plads i min taske, når jeg er på farten.

clarins, clarins makeup clarins primer, sos primer, everlasting cushion foundation, clarins foundation, cushion foundation, spf 50, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, review, bloggers delight, dk

SOS Primer

SOS Primer er de første primere fra Clarins. Jeg siger de, fordi primeren kommer i fem forskellige versioner: Universal light, Rose, Peach, Coral, Green Tea og Lavender. Alle har de hver sit formål på huden:

Clarins SOS Primer

Selv har jeg fået fingrene i 00 Universal Light, som bidrager med en helt fantastisk glød, som jeg jo er all about! Eksemplet ovenfor viser, hvordan alle farverne kan bruges kombineret, men ultimativt kan man sagtens vælge én, som passer godt på ens hudtype og naturligvis bruge den i hele ansigtet, ligesom jeg gør med min.

Primeren er oliefri og forlænger holdbarheden af makeup’en, som en primers fineste formål jo egentlig er. Den lægger en rigtig fin, jævn base for foundation, og så indeholder den anti-pollution complex, som beskytter huden mod forurening.

Find den bl.a. her til 265 kr.

Everlasting Cushion Foundation

Jeg har faktisk ikke brugt denne foundation som min eneste base endnu, selv om jeg er sikker på, at den egner sig perfekt til en flot, naturlig makeup (måske jeg skulle gøre det i dag ;-)). Til gengæld har jeg haft den med mig rundt lige siden jeg fik den, og der har den altså været helt fantastisk til lige at opfriske min makeup. Jeg har prøvet et par andre cushion foundations, og denne er klart en favorit.

Everlasting Cushion Foundation indeholder anti-pollution complex og SPF 50, og så føles den generelt bare rigtig lækker på huden. Den udjævner, opfrisker og er også let fugtende, så ens makeup næsten umuligt kan ende med at se caky ud. Jeg er kæmpe fan!

Produktet koster normalt 349 kr, men jeg her fundet den her til 209 kr. – så skynd jer hellere ;-)


Foruden webshops som Boozt og Nelly, forhandles Clarins bl.a. i Matas og Magasin.
Har I prøvet noget af Clarins’ makeup før?

God søndag til jer! xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie Gel Couture Enchanted Collection