2207|15

M2 BEAUTE EYELASH ACTIVATING SERUM + EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX

Jeg har i så lang tid gerne ville prøve den famøse øjenvippeserum fra M2 Beauté, og for nogle måneder siden var jeg så heldig at modtage en(!!) til test. En måneds tid senere kom deres øjenvippe conditioner også ind ad døren, så jeg tænkte, at jeg kunne lave et samlet review til jer. Jeg håber, at I kan lide det :)

m2 beauté, m2 lashes, m2 eyelash activating serum, m2 eyezone conditioning care complex, eyelash serum, beauty, caroline overgaard, beauty blog, beautyblogger, bblogger, bbloggers, skønhed, skønhedsblog

Til at starte med vil jeg lige påpege, at jeg har været lidt af en klods (typisk mig) og tabt serummen på gulvet, så det yderste plastik røg af… Men heldigvis er det det, der er indeni som tæller, haha ;)

M2 Beauté Eyelash Activating Serum, 990 kr: 

Det er meget forskelligt fra person til person, om de her slags produkter virker. Nogle af mine veninder har haft sindssyge resultater med serummet og render rundt med de vildeste bambivipper, mens andre ikke har set så stor forskel. Jeg har fra naturens side ret lange, fyldige vipper, som jeg aldrig bukker eller bruger særligt meget mascara på, så derfor har jeg ikke oplevet den største forskel. Med det mener jeg ikke, at produktet ikke virker – det er tydeligt at se, at der er sket en forskel. Især i den inderste vippekant kan jeg se, at der er vokset små hår frem, så der er helt sikkert sket noget, bare ikke i en særlig voldsom grad.

Man skal bare påføre serummet som en klassisk eyeliner over den øverste vippekant, super nemt! Jeg tog den dog all the way og gjorde det samme på de nederste vipper, da jeg simpelthen er så vild med lange undervipper, men hver sin smag. Jeg blev ret forskrækket i starten, for det svider altså en del, når man påfører produktet, som i virkelig meget. Jeg var helt panisk for, om der var noget galt med den, jeg havde fat i, men nej nej, det er ganske normalt at den svider. Det er bare en del af processen ;) Man skal bruge den én gang om dagen, og jeg anbefaler, at man bruger den om aftenen, når man har renset huden for makeup og andet snavs – så kan serummen også få lov til at virke henover natten. Det siges, at man kan forvente resultater efter 6 uger, og det er jeg helt enig i. Man går og venter utålmodigt, og lige pludselig kan man se forskel :) Jeg har fundet et billede fra min Instagram, som I kan se længere nede, hvor man måske kan se, at vipperne ser lange og fyldige ud (dog med mascara på).

Da jeg læste lidt om indholdet i serummet, blev jeg lidt klogere på hvad nogle af ingredienserne gør ved vipperne, så det ville jeg da lige dele med jer:

MDN = Giver længere og stærkere øjenvipper.

Biotin = Styrker vipperne og forlænger deres holdbarhed.

Hyaluronsyre = Giver smidighed og et sundt udseende til vipperne.

M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex, 390 kr: 

Denne her fungerer supergodt sammen med øjenvippeserummet, da den virkelig plejer ens øjenvipper. Her behøver du altså ikke vente seks uger for at se resultater, det sker egentlig ret hurtigt. Man påfører den egentlig bare på vipperne som man ville med en helt almindelig mascara inden man går i seng. Den efterlader ens øjenvipper enormt sunde og skinnende. Jeg vil sige, at hvis man virkelig vil gøre noget godt for ens vipper, så er det serummet man skal investere i, og måske ikke lige det her – men jeg synes virkelig at den er med til at give super fine vipper.

Som ovenover læste jeg også lidt om indholdet i denne her:

Kobbertripeptid = Bidrager til den optimale virkning af M2 Lashes Eyelash Activating Serum.

Ekstrakt af Acai-bær = Øger dannelsen af kollagen og virker plejende på huden omkring øjenpartiet.

Pathenol (Vitamin B5) = Virker fugtgivende og giver glans til vipperne.

Hydroliseret kollagen = Forbereder vippernes struktur, giver smidighed og glans.

Sodiumhyaluronate = Binder og holder på fugt og nærer på denne måde øjenvippehårene.

Arginin = Forstærker vipperne og giver de bedste forudsætninger for en sund vækst.

Hydroliseret soyaprotein = Beskytter vipperne, gør dem mere elastiske, giver glans og fylde og gør vipperne lettere at forme.

Alle de her informationer omkring ingredienserne har jeg fundet inde på M2’s egen hjemmeside, så hvis i er mere interesseret, burde I lige tage et kig her :)

Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse med M2 og kan varmt anbefale det! Så hvis du døjer med korte vipper, er det her måske lige sagen for dig!

– Caro <3

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

1 kommentar

  • Simone

    Hvor langt rækker de to produkter? Har så længe tænkt på, at anskaffe mig dem, men de (specielt serummet) er jo ret dyrt… Rækker det kun til de 6 uger?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2207|15