10 nye sneakers, der er værd at holde øje med

Green People Kosttilskud

green people, green people skincare, green people hudpleje, green people age defy+ green beauty, kosttilskud, caroline overgaard, bblogger, bbloggers, beautyblog, skønhedsblog, skønhed

Det sidste års tid har jeg været ret vild med at tilføje kosttilskud til min daglige kost. Ikke at jeg tror, at det kan erstatte de vitaminer og mineraler, vi skal have ind i kroppen, men det er da helt sikkert en god lille hjælp på vejen :)

Når det kommer til sund og smuk hud er jeg næsten villig til at gøre hvad som helst! Jeg har et hav af masker, som jeg flittigt bruger flere gange om ugen, og de her banditter gør altså også sit! Green Beauty er nemlig et kosttilskud med synergistisk blanding af alderstrodsende ingredienser og stærke antioxidant- og immunforstærkende egenskaber. Tabletten er fyldt med superfoods, bl.a. spirulina og chlorella, der begge er blågrønne mikroalger.

En anden ting, som jeg synes er superspændende med det her produkt er, at forskning tyder på, at den antioxidantrige astaxanthin (som bl.a. findes i agler), kan bidrage til at beskytte huden mod solskader! Hvor sejt er det lige?

Jeg har taget pillerne i små tre uger, og selvom tabletterne ikke lover en kæmpe forskel, så synes jeg altså, at min hud har set rigtig fin ud på det sidste! Jeg har faktisk ikke brugt foundation de sidste par uger!

Hvis nogle af jer selv er vild med tanken om smuk og lækker hud, så kan I finde Green Beauty HER. :)

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 nye sneakers, der er værd at holde øje med