Favoritter på farten - Maria Nila minis

Goodiebox x Maria Nila – Del 10

goodiebox, goodiebox danmark, goodiebox limited edition, goodiebox limited edition maria nila, maria nila hårpleje, maria nila haircare, skønhed, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, bblogger, bbloggers, beautyblog, makeupblog

Så er der endnu en limited edition Goodiebox på programmet med intet mindre end skønne produkter fra Maria Nila. Jeg har en kæmpe kærlighed til det svenske mærke og har skrevet en del indlæg om produkterne her på bloggen, bl.a. en anmeldelse om deres Pure Volume serie, som I kan læse HER. Denne boks blev desværre udsolgt samme dag som den blev lanceret, det er jo helt vildt! Til jer der ikke fik fat i den, kan I nedenfor læse lidt mere om boksens indhold.

Limited Edition udgaverne fra Goodiebox er klart mine favoritter, og hvis du ærger dig helt vildt over ikke at have nået at få denne boks hjem til dig, så kan man altså stadig købe deres limited edition boks med bl.a. Beauty musthaves by Elements (som ser SÅ lækker ud, den gad jeg godt selv få fingrene i…).

Et lille tip: Man kan med fordel tilmelde sig Goodiebox nyhedsbrev på deres hjemmeside, så modtager man nemlig som en af de første nyheder og tilbud fra Goodiebox :)

goodiebox_marianila_02

1. MARIA NILA Salty Mist, vejl. udsalgspris 189 kr. for 150 ml.

Jeg er generelt ikke så glad for saltvandssprays, da jeg synes de føles ubehageligt i håret. Jeg er dog på jagt for at finde den bedste på markedet, så det kunne jo være at denne her gjorde underværker! Jeg vil i hvert fald holde jer opdateret :)

2. MARIA NILA Luminous Colour Masque, vejl. udsalgspris 219 kr. for 250 ml. 

Jeg ligger allerede inde med denne her maske og jeg knuselsker den! En virkelig god maske hvis man har farvet hår og gerne vil give håret lidt ekstra pleje.

3. MARIA NILA Head & Hair Heal Shampoo, vejl. udsalgspris 109 kr. for 100 ml. 

Jeg har snakket om denne her serie på bloggen før HER. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at det er min absolut yndlings hårprodukter til mit hår. Perfekt hvis man har en sart hovedbund!

4. MARIA NILA Head & Hair Heal Conditioner, vejl. udsalgspris 109 kr. for 100 ml. 

Ligesom shampooen elsker jeg denne her balsam. Ud og få fat i serien, de damer!

MARIA NILA Luminous Colour Hair Lotion, vejl. udsalgspris 219 kr. for 200 ml.

Dette produkt bruger jeg også på daglig basis efter jeg har vasket mit hår. Jeg smører en lille smule ind i håret, børster det ud og føntørrer det. Enormt godt produkt som jeg ikke kan leve uden :)

Denne boks kostede kun 249 kr inklusiv fragt. Boksen har en værdi på 845 kr, hvilket jo er fuldstændig vanvittigt! Helt sikkert en af de bedste bokse som Goodiebox er kommet ud med, jeg er kæmpe fan!

Hvis du også er blevet lidt fan af Goodiebox kan du tilmelde dig den månedlige boks lige HER <3

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter på farten - Maria Nila minis