Den skønneste hverdagsduft: Nasengold G

Get the look: Sunkissed & Natural

get the look, bronze, bronzer, solskinspudder, naturlig makeup, naturlig, makeup, guide, blog, blogger, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, beautyblog, beauty blog, skønhed, skønhedsblog, collage, inspiration, the body shop, becca, ex1 cosmetics, ex1, too faced, loreal, lancome, makiash

Måske har I allerede opdaget, at jeg har en svaghed for det friske, naturlige look. Det kommer bare alligevel ikke helt af sig selv, vel? I hvert fald ikke hos mig, haha. Derfor har jeg efterhånden også en del erfaring med at skabe et flot, solkysset look, som ikke ser overdrevet ud, selv om jeg måske har brugt mange produkter. Det er virkelig bare en sikker vinder hver gang, hvis I spørger mig!

Sådan skaber du en flot, solkysset hud

Start med en velplejet hud. Det er så godt som umuligt at lave en flot, jævn base, hvis huden ikke er ren og fugtet!
Når det kommer til makeup, er her de bedste tips, jeg kan give:

1. Brug en primer

En primer sørger for, at du får et “glat underlag”. Er du indehaver af en rigtig fin hud i forvejen, hvor du ikke har behov for foundation, kan primeren også hjælpe dig til at fremhæve dette.

Vælg en primer, der passer til din hudtype og ønskede look. Jeg bruger en matterende primer, gerne Benefit’s Porefessional eller en af dem fra Make Up For Ever, hvis jeg vil have en mæt, jævn base. Ønsker jeg et look som dette, hvor min hud gerne må have lidt ekstra glød, går jeg med en primer, der netop har til formål at give glød og udglatte huden. Jeg er vild med denne fra Becca.

Primer: Becca First Light Priming Filter

2. Find en let dækkende foundation

Til et naturligt look er det en god idé med en foundation, der ikke er for tung. Dem findes der et væld af, og til alle hudtyper. Jeg knuselsker min plejende foundation fra La Mer, men et budgetvenligt bud er klart denne fra EX1, som jeg tidligere har brugt med stor succes.

Foundation: EX1 Cosmetics Invisiwear Foundation

3. Dæk de mørke rander!

Det er svært at se frisk ud, hvis man render rundt med mørke rander under øjnene. Det er jeg tit selv plaget af. Foruden en god nats søvn (hæhæ) kan jeg varmt anbefale Naked Skin fra Urban Decay. Jeg har dog også hørt virkelig meget godt om den relancerede Boiing! Concealer fra Benefit, som jeg simpelthen må have fingrene i snart!

Concealer: Benefit Boiing Airbrush Concealer

4. Snyd dig til sol

På med den bronzer! Koncentrer mængden ved dine kindben og de yderste sider af panden – der, hvor solen naturligt rammer dit ansigt – men pudr gerne et let lag i hele ansigtet. Det gør jeg i hvert fald, og hvis man bruger den rigtige farve og mængde, ser det langt fra fake ud! Der er ingen grund til at være regelrytter, hvis man har succes med en anden metode ;-)

Bronzer: The Body Shop Honey Bronze Bonzing Powder

5. Get glowing

Brug en highligter på kindben, under brynene og over overlæben. Det giver virkelig meget, selv om man måske ikke lige bemærker highlighteren ved første øjekast. Det er helhedsudtrykket, der tæller ;-)

Highlighter: Becca Shimmering Skin Perfector Pressed “Gold Pop”

6. Fremhæv dine bryn

De fleste har efterhånden behov for at tegne sine bryn op. Det har jeg i dén grad også, men der findes jo et væld af måder at gøre det på. Jeg er selv tilhænger af at bruge brynpudder, som jeg påfører med en let hånd, så mine egne øjenbryn stadig træder igennem. Det gør jeg for tiden med Too Faced’s brynkit, som bare fungerer sindssygt godt for mig!

Bryn: Too Faced Brow Envy Kit

8. Mascara

Jeg bruger MASSER af mascara – gerne 2-3 lag. Så er det selvfølgelig vigtigt at finde en, som ikke klumper. Denne her er virkelig god til at give både fylde og længde, og så findes den i en rigtig flot mørk brun, som klæder os lyse piger rigtig godt i min optik.

Mascara: L’Oréal Volume Million Lashes Mascara

9. Fremhæv øjnene med en shimmery øjenskygge

Det her gør jeg altid. Jeg holder mig ofte til en enkelt øjenskygge, det være sig i pudder- såvel som cremeform. Jeg har dog en svaghed for bronzy cremeøjenskygger, og foruden Mac’s Paint Pots og Maybelline’s Color Tattoos, er cremeøjenskyggen fra Makiash en kæmpe favorit. Den lægger sig så fint og naturligt, og den bronze farve er SÅ lækker!

Cremeøjenskygge: Makiash Satin Creme Eyeshadow “Bronze”

10. Kissable læber!

Jeg elsker at bruge lipgloss. Det er både nemmere og sjovere ;-) Jeg ligger inde med et væld af dem og i masser af farver, men jeg er rigtig nysgerrig på denne sag fra Lancôme, som virkelig ser ud til at få læberne til at “poppe”. Det kan vi altså godt lide.

Lipgloss: Lancôme Gloss in Love Volumizer

 

There you are! Masser af lækkerhed i 10 simple trin. Håber det kan bruges <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den skønneste hverdagsduft: Nasengold G