Søndagsshopping: Spar 20% på Vita Liberata og James Read i dag

Den skønneste hverdagsduft: Nasengold G

nasengold, g, nasengold g, parfume, hverdagsparfume, duft, god parfume, tysk, parfumeri, blog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dkHvis du er vild med nichedufte, er Nasengold helt klart et mærke, du skal kende. Parfumerne herfra kan sagtens bruges af både mænd og kvinder og pirrer, i min optik, sanserne på en måde, som “almindelige” parfumer bare ikke kan.

Jeg har faktisk ligget inde med denne duft et godt stykke tid, men helt glemt at fortælle jer om den! G. eau de toilette er en sprudlende, frisk duft, som klæder de fleste – og det mener jeg altså! Jeg kan lide den lige så godt på mig selv, som på en af mine drengevenner, der lige lånte den inden en bytur, haha. Det er altid svært at beskrive en duft, så derfor synes jeg selvfølgelig, at I selv skal hoppe forbi fx. Magasin og snuse til den. Jeg er i hvert fald rigtig glad for min, og for mig er det den perfekte hverdagsduft! Jeg elsker også, at man får hele 100 ml. Så er 1000 kroner altså ikke helt galt, når man tænker over det.

G. er god til dem, der er begesjtret for citrusdufte, men den er også lidt sødere end en gennemsnitlig citrusduft, vil jeg mene. Men som sagt, få næsen i sagerne selv! Nedenfor kan I se, hvilke noter, duften bygger på:

Duftnoter

Top: Grapefrugt, svovlnoter, pink peber, ingefær, lime.
Hjerte: Sambac, rose, orangeblomst
Bund: cedertræ, lædernoter, vetiver, patchouli, kakao.

Find Nasengold G. eau de toilette hos bl.a. Magasin og youheshe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsshopping: Spar 20% på Vita Liberata og James Read i dag