Stick-on winged liner - ville du prøve det?

Følg med på min nye Instagram-profil

Camillas nye Instagram-profil, @camscabinet

Jeg har for en lille måned siden oprettet en ny Instagram-profil, som er 100% dedikeret til beauty. Jeg har længe været splittet omkring min personlige Instagram, for den har altid kun haft til formål at være mig, og så har jeg haft bloggen ved siden af. Jeg følte dog behovet for at have et æstetisk univers, som var 100% skønhed, så det har jeg nu. Jeg er oppe på små 100 følgere nu, men jeg håber da, at den med tiden kan få lidt mere succes!

Jeg håber, du selv har lyst til at følge med på @camscabinet ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stick-on winged liner - ville du prøve det?